Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Wij verwachten dat de jeugd een belangrijke rol kan vervullen om ze bewust te maken van een duurzame omgeving en toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in onze jeugd met MVO thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk. Enkele voorbeelden:

Prof-IT4all en onze lokale acties in Ridderkerk

kerstbal ridderkerk Dit jaar doen we mee met Stichting Present Ridderkerk. Er werd € 12.375,– opgehaald met het plaatsen van een kerstbal door ondernemers uit Ridderkerk in de traditionele kerstboom op het Koningsplein te Ridderkerk. Het bedrag komt ten goede aan drie activiteiten sociaal tuinieren, brunches voor eenzame ouderen en een bezoek aan de Efteling voor minima gezinnen. Een prachtig resultaat in deze lastige tijden.

Voor onze lokale voetbalclub is altijd ondersteuning nodig. Ieder jaar is er de Grote Club Actie. we deden mee aan het RTL 4 programma clubliefde en onze club VV Rijsoord te helpen met de renovatie van de kleedkamers.

roparun

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. De afgelopen jaren hebben we RoParun team 223 Rijsoord gesteund.

Prof-IT4all sponsor VV Rijsoord Ridderkerk

Prof-IT4all is al jaren jeugd shirtsponsor van voetbalvereniging VV Rijsoord te Ridderkerk. We zijn tevens sponsor op veld één met een reclamedoek en staan prominent op de spelersbus van VV Rijsoord. Sponsor VV Rijsoord

Als bedrijf werken we minder op kantoor en hebben we ons traditioneel diesel leasewagenpark met 50% teruggebracht naar km vergoeding per medewerker. Onze consultants werken tegenwoordig 50% hybride en on-line van uit huis en reizen waar mogelijk naar onze klanten met het openbaar vervoer en hebben allen een NS Business Card. In ons kantoor hebben we alle oude tl balken vervangen door LED. We proberen zo ook ons steentje bij te dragen aan de toekomst van onze planeet.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.