Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Wij verwachten dat de jeugd een belangrijke rol kan vervullen om ze bewust te maken van een duurzame omgeving en toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in onze jeugd met MVO thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk. Enkele voorbeelden:

Als bedrijf werken we minder op kantoor en hebben we ons traditioneel diesel leasewagenpark met 70% teruggebracht hybride en elektrische auto’s en naar km vergoeding per medewerker. Onze consultants werken tegenwoordig 50% hybride en on-line van uit huis en reizen waar mogelijk naar onze klanten met het OV en hebben allen een NS Business Card. In ons kantoor hebben we alle oude TL balken vervangen door LED. We proberen zo ook ons steentje bij te dragen aan de toekomst van onze planeet.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.