Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Wij denken dat kinderen hierbij een belangrijke rol vervullen. Onze kinderen zijn de toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in de thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk.

Prof-IT4all sponsor Willem IV Rally Lions Alblasserdam

Willem IV RallyProf-IT4all is al 3 jaar betrokken en deelnemer met een echte retro Ford Taunus tijdens de Willem IV Rally te Alblasserdam. De Lions Alblasserdam zorgen ieder jaar weer voor een prachtig parcours ergens in Zuid Holland met uitdagende puzzeltochten. De rally wordt georganiseerd voor het goede doel en steunt ieder jaar weer het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam. Het afgelopen jaar heeft dit een fantastische bedrag van 9.000 euro opgebracht.

Prof-IT4all sponsor RoParun Team 223 regio Ridderkerk Rijsoord

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Na de afgelopen jaren team Alblasserdam te hebben gesteund voor dit goede doel. Steunen we dit jaar team RoParun team 223 Rijsoord. Bekijk de website van Roparun team 223 en doneer voor dit goede doel.

Prof-IT4all sponsor Hockeyclub HC Derby Zwijndrecht

Prof-IT4all is al 7 seizoenen shirtsponsor van Hockeyclub HC Derby te Zwijndrecht. Dit seizoen is Prof-IT4all sponsor van het selectie team A1. Wij zijn tevens prominent aanwezig met een reclame bord op veld 1. Kijk op onze Facebook pagina voor meer foto’s.

Prof-IT4all sponsor VV Rijsoord Ridderkerk

Sponsor team Rijsoord J013-1Prof-IT4all is dit jaar weer shirtsponsor van voetbalvereniging VV Rijsoord Ridderkerk. We zijn shirtsponsor voor het selectie team Jongens J013-01. Dit jaar zullen we bovendien in het kader van ons 10 jarig bestaan wederom 3 seizoenen als sponsor op veld 1 aanwezig zijn met een reclamedoek achter het doel en reclame op de bus van het 1e team Rijsoord 1 van VV Rijsoord. Kijk verder op onze Facebook pagina voor ons foto album en andere initiatieven.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

Data, Precies op Tijd: PoT

Data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.