Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Ons consultants reizen waar mogelijk naar onze klanten met het openbaar vervoer en hebben allen een NS Business Card. Wij verwachten dat de jeugd een belangrijke rol kan vervullen en hier is aan ons een taak weggelegd om ze bewust te maken van een duurzame omgeving en toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in onze jeugd met MVO thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk.

Prof-IT4all doet mee aan de Grote clubactie

vv rijsoord en rtl4

Voor onze lokale voetbalclub is altijd ondersteuning nodig. Ieder jaar is er de Grote Club Actie. Dit jaar heeft één van de jongens uit de jeugd Thomas het voor elkaar gekregen om via RTL 4 programma clubliefde onze club te helpen met de renovatie van de kleedkamers. Prof-IT4all heeft meegedaan aan deze actie. In maart en april 2019 was het op televisie.

Prof-IT4all sponsor Willem IV Rally Lions Alblasserdam

Willem IV RallyProf-IT4all is al 4 jaar deelnemer met een classic car tijdens de Willem IV Rally te Alblasserdam. De Lions Alblasserdam zorgen ieder jaar weer voor een prachtig parcours in Zuid Holland met uitdagende puzzeltochten. De rally wordt georganiseerd voor het goede doel en steunt ieder jaar weer het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam.

Prof-IT4all sponsor RoParun Team 223 regio Ridderkerk Rijsoord

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. De afgelopen jaren hebben we RoParun team 223 Rijsoord gesteund. Bekijk de Facebook pagina van team Rezoordse Kraaien.

Prof-IT4all sponsor VV Rijsoord Ridderkerk

Sponsor VV RijsoordProf-IT4all is al jaren jeugd shirtsponsor van voetbalvereniging VV Rijsoord te Ridderkerk. We zijn tevens 5 seizoenen als sponsor op veld 1 aanwezig met een reclamedoek en staan prominent op de spelersbus van VV Rijsoord. Tenslotte hebben we aan het gehele 1e team winterjassen verstrekt, zodat de spelers van Rijsoord 1 er warmpjes bij zit de komende jaren in de hoofdklasse.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.