Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Wij denken dat kinderen hierbij een belangrijke rol vervullen. Onze kinderen zijn de toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in de thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk.

Prof-IT4all doet mee aan de Grote clubactie

vv rijsoord en rtl4

Voor onze lokale voetbalclub is altijd ondersteuning nodig. Ieder jaar is er de Grote Club Actie. Dit jaar heeft 1 van de jongens uit de jeugd Thomas het voor elkaar gekregen om via RTL 4 programma clubliefde onze club te helpen met de renovatie van de kleedkamers. Prof-IT4all heeft meegedaan aan deze actie. In maart en april 2019 was het op televisie. U kunt het nogmaals bekijken op de website van Clubliefde.

Prof-IT4all sponsor Willem IV Rally Lions Alblasserdam

Willem IV RallyProf-IT4all is al 4 jaar deelnemer met een classic car tijdens de Willem IV Rally te Alblasserdam. De Lions Alblasserdam zorgen ieder jaar weer voor een prachtig parcours in Zuid Holland met uitdagende puzzeltochten. De rally wordt georganiseerd voor het goede doel en steunt ieder jaar weer het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam.

Prof-IT4all sponsor RoParun Team 223 regio Ridderkerk Rijsoord

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Na de afgelopen jaren team Alblasserdam te hebben gesteund. Dit jaar steunen we RoParun team 223 Rijsoord. Bekijk de website van Roparun team 223 en doneer ook voor dit goede doel.

Prof-IT4all sponsor VV Rijsoord Ridderkerk

Sponsor VV RijsoordProf-IT4all is al jaren jeugd shirtsponsor van voetbalvereniging VV Rijsoord te Ridderkerk. Afgelopen jaar hebben we trainingspakken geregeld voor de selectie teams Jongens JO-17.

We zijn tevens 5 seizoenen als sponsor op veld 1 aanwezig met een reclamedoek en op de spelersbus van VV Rijsoord. Tenslotte hebben we aan het gehele 1e team winterjassen verstrekt, zodat Rijsoord 1 er warmpjes bij zit de komende jaren in de hoofdklasse.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.