Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

MVO

Prof-IT4all zal zich met uw hulp inzetten als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer(MVO), waarbij er balans wordt gezocht tussen people, planet en profit. Wij denken dat kinderen hierbij een belangrijke rol vervullen. Onze kinderen zijn de toekomst. We hebben echter niet allemaal dezelfde mogelijkheden.

Daarom heeft Prof-IT4all gekozen om jaarlijks te investeren in de thema’s onderwijs, gelijkheid, bescherming en gezondheid in de regio Ridderkerk.

Prof-IT4all sponsor Willem IV Rally Lions Alblasserdam

Willem IV RallyProf-IT4all is al 3 jaar betrokken en deelnemer met een classic Ford Taunus tijdens de Willem IV Rally te Alblasserdam. De Lions Alblasserdam zorgen ieder jaar weer voor een prachtig parcours in Zuid Holland met uitdagende puzzeltochten. De rally wordt georganiseerd voor het goede doel en steunt ieder jaar weer het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam. Het afgelopen jaar heeft dit een fantastische bedrag van 9.000 euro opgebracht.

Prof-IT4all sponsor RoParun Team 223 regio Ridderkerk Rijsoord

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Na de afgelopen jaren team Alblasserdam te hebben gesteund. Dit jaar steunen we RoParun team 223 Rijsoord. Bekijk de website van Roparun team 223 en doneer ook voor dit goede doel.

Prof-IT4all sponsor VV Rijsoord Ridderkerk

Sponsor VV RijsoordProf-IT4all is dit jaar weer jeugd shirtsponsor van voetbalvereniging VV Rijsoord te Ridderkerk. We zijn shirtsponsor voor het selectie team Jongens J014-01. In het kader van ons 10 jarig bestaan zijn we 5 seizoenen als sponsor op veld 1 aanwezig met een reclamedoek achter het doel en op de spelersbus van VV Rijsoord. Tenslotte hebben we aan het gehele 1e team winterjassen verstrekt, zodat Rijsoord 1 er warmpjes bij zit dit jaar in de hoofdklasse. Kijk verder op onze Facebook pagina voor ons foto album en andere initiatieven.

  • MVO ondernemer
  • Regio Ridderkerk
  • Investeren in Onderwijs
  • Investeren in Gelijkheid
  • Investeren in Gezondheid
  • Investeren in Bescherming

Blog

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot vertelt over zijn relatie met Prof-IT4all

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf? Antwoord: Ik ben ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.