Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn druk bezig met thema’s Self Service en on-line dienstverlening naar huurders en klanten, digitalisering met behulp van klantportalen, AI en RPA. Dit heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, applicaties, het functioneel applicatiebeheer en de informatievoorziening bij Woningcorporaties. Dit alles is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze ruim 70 referenties.

Wat doen wij onder meer bij woningcorporaties:

topdesk dashboard

BIcentral: Gebruikt u ook verschillende rapportage tools en heeft u ook te maken met rapporten ook uit diverse bronnen zoals PowerBI, Katoomba, CNS, Empire, Viewpoint, Tobias365,  centraal op één plek beschikbaar. U kunt al uw rapportages zelf bedienen in ons rapportage portaal a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening.

 

Empire

Releasebegeleiding:  Denkt u aan de implementatie begeleiding,  testen, correspondentiesjablonen, rapportages en ondersteuning aan uw gebruikers. Wij kunnen u helpen bij een nieuwe release van uw ERP, zoals TobiasAX naar 365, Empire of (deel)applicatie zoals uw DMS On-line. Recent gekozen Welbions te Hengelo en De Woonplaats te Enschede en de migratie Empire release R19 naar R20.

 

 

inhuurportaal woningcorporaties

Plaats al uw tijdelijke inhuuropdrachten op ons portaal. Speciaal voor Woningcorporaties hebben we een inhuurportaal CorpoMatch. Een alternatief kanaal en volledig digitaal. Uw leveranciers en zzp’ers kunnen zich rechtstreeks kwalificeren en inschrijven voor uw inhuuropdracht. U krijgt toegang tot de beste kandidaten. Plaats uw inhuuropdracht en registreer uzelf of uw collega op CorpoMatch. 

 

Extra capaciteit

Functioneel applicatiebeheerders: Extra capaciteit nodig. Kijk eens naar onze dienst functioneel applicatiebeheer as a service. Een abonnement waarbij we standby zijn en alleen live komen om zaken op te lossen. Onze consultants zijn direct inzetbaar met kennis van uw applicaties en uw branche. Recent gekozen Woonin te Utrecht met Empire en Woonzorg met Key2wocas, TobiasAX financieel, en deel(applicaties).

 

 

Bekijk of download hier onze flyer en schakel Prof-IT4all ook in als branchespecialist Woningcorporaties.

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.