Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn druk bezig met de herzieningen in de Woningwet, Self Service en on-line dienstverlening voor klanten, outsourcing. Hoog op de agenda staat de aanstaande EU privacy wetgeving GDPR en de toenemende verantwoording naar toezichthouders zoals de aanlevering van Corpodata. Dit heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, de ondersteunende systemen, het applicatiebeheer en de informatievoorziening bij Woningcorporaties. Dit alles is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze 60 referenties.

Wat doen wij onder meer bij woningcorporaties:

Rapportage en Dashboards: Wonen Zuid te Roermond heeft Prof-IT4all ingeschakeld voor consultancy om alle specifieke rapportages te ontwikkelen voor zaken als DAEB en Niet DAEB, passend toewijzen, huurderving en KWH. Onze consultants worden tevens ingezet voor testen en onderhouden van rapportages in Microsoft Reporting Services in het kader van wijzigingen in wet en regelgeving en periodieke releases van Microsoft Navision en het ERP Dynamics Empire.

Functioneel applicatiebeheerders: Stadgenoot te Amsterdam heeft Prof-IT4all ingeschakeld voor extra capaciteit op de afdeling ICT. We leveren functioneel en technisch applicatiebeheerders en het nog effectiever beheren en inzetten van ERP Key2wocas van Centric. Onze consultants worden bovendien ingezet in diverse migratieprojecten en het ontwikkelen en onderhouden van complexe rapporten, werkstromen en (document)sjablonen in DISKIS.

Werkplekbegeleiding: Rochdale te Amsterdam heeft Prof-IT4all ingezet na de implementatie van Tobias AX. Alweer de elfde klant met Tobias die gebruik maakt van onze dienstverlening. Onze consultants leveren extra capaciteit in het project voor de gebruikers bij werkplekbegeleiding, testen, inrichting en het nog effectiever inzetten van TobiasAX van Aereon en diverse deelapplicaties.

Implementatie en Testbegeleiding: Van Alckmaer Wonen heeft Prof-IT4all ingeschakeld voor de begeleiding van de outsourcing van de ICT en het applicatie landschap naar NEH. We verzorgen de begeleiding van de organisatie bij functioneel beheer, testbegeleiding en werkplek ondersteuning van de gebruikers bij het effectiever inzetten van het ERP BIS NOA van NCCW en diverse (deel)applicaties zoals het DMS Klantvenster en mobiele toepassingen op tablets.

Datamanagement: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De aanstaande AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. Mocht u ondersteuning nodig hebben. We hebben een #AVG Quick Scan opgezet. 

Folder Woningcorporaties

 

Bekijk of download hier onze flyer en schakel Prof-IT4all ook in als branchespecialist Woningcorporaties.

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.