Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn druk bezig met de herzieningen in de Woningwet. Hoog op de agenda staan Self Service en on-line dienstverlening voor klanten, outsourcing, de EU privacy wetgeving AVG, security en de toenemende verantwoording naar toezichthouders. Dit heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, systemen, het functioneel applicatiebeheer en de informatievoorziening bij Woningcorporaties. Dit alles is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze 65 referenties.

Wat doen wij onder meer bij woningcorporaties:

BInqcs: Prof-IT4all heeft een volledig Self Service BI oplossing voor woningcorporaties genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, centraal op 1 plek simpel beschikbaar stellen voor iedere gebruiker. BInqcs is gebaseerd op uw branchestandaard BInqcs van data naar informatieCORA/ VERA. Een groot voordeel is dat uw informatievoorziening intact blijft als u wisselt van bron of applicatie. U kunt met 1 druk op de knop uw Aedes benchmark, Corpodata, KPI, dashboard of rapportage realiseren. BInqcs is de meest eenvoudige BI oplossing voor Woningcorporaties. Lees onze case meer inzicht in uw VMP proces en de LEAN dagstart.

Releasebegeleiding: Wonen Zuid te Roermond schakelt Prof-IT4all in voor consultancy om alle specifieke rapportages te ontwikkelen voor zaken als DAEB en Niet DAEB, passend toewijzen, huurderving en KWH. Onze consultants worden tevens ingezet voor testen en onderhouden van rapportages in Microsoft Reporting Services in het kader van wet- en regelgeving en periodieke releases van Microsoft Navision en het ERP Dynamics Empire.

Functioneel applicatiebeheerders: Stadgenoot te Amsterdam schakelt Prof-IT4all in voor extra capaciteit op de afdeling ICT. We leveren functioneel en technisch applicatiebeheerders voor het nog effectiever beheren en inzetten van ERP Key2wocas van Centric. Onze consultants worden bovendien ingezet in diverse migratieprojecten en het ontwikkelen en onderhouden van complexe rapporten, werkstromen en (document)sjablonen in DISKIS. Lees het interview met Stadgenoot.

Werkplekbegeleiding: Rochdale te Amsterdam heeft Prof-IT4all ingezet na de implementatie van Tobias AX. Alweer de elfde klant met Tobias die gebruik maakt van onze dienstverlening. Onze consultants leveren extra capaciteit in het project voor de gebruikers bij werkplekbegeleiding, testen, inrichting en het nog effectiever inzetten van TobiasAX van Aereon en diverse deelapplicaties.

Implementatie en Testbegeleiding: Van Alckmaer Wonen heeft Prof-IT4all ingeschakeld voor de begeleiding van de outsourcing van de ICT en het applicatie landschap naar NEH. We verzorgen de begeleiding van de organisatie bij functioneel beheer, testbegeleiding en werkplek ondersteuning voor de gebruikers bij het effectiever inzetten van het ERP BIS NOA van NCCW en diverse (deel)applicaties zoals het DMS Klantvenster en mobiele toepassingen zoals digitaal vergaderen iBabs op Microsoft tablets.

 

Bekijk of download hier onze flyer en schakel Prof-IT4all ook in als branchespecialist Woningcorporaties.

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.