Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn druk bezig met thema’s Self Service en on-line dienstverlening naar klanten, digitalisering, de AVG privacy wetgeving, security en de toenemende rapportage verantwoording naar toezichthouders. Dit heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, applicaties, het functioneel applicatiebeheer en de informatievoorziening bij Woningcorporaties. Dit alles is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze ruim 70 referenties.

Wat doen wij onder meer bij woningcorporaties:

BInqcs: Prof-IT4all heeft een volledig Self Service BI oplossing voor woningcorporaties genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, centraal op 1 plek beschikbaar stellen voor iedereen. BInqcs is gebaseerd op uw branchestandaard BInqcs van data naar informatieCORA/ VERA. Een groot voordeel is dat uw informatievoorziening intact blijft als u wisselt van bron of applicatie. U kunt met 1 druk op de knop uw KPI, dashboard of rapportage bedienen in ons rapportage portaal. BInqcs is de meest eenvoudige rapportage oplossing voor Woningcorporaties. Lees onze case meer inzicht in uw VMP proces en de LEAN dagstart.

Releasebegeleiding: Wonen Zuid te Roermond schakelt Prof-IT4all in voor consultancy om alle specifieke rapportages te ontwikkelen voor zaken als DAEB en Niet DAEB, passend toewijzen, huurderving en KWH. Onze consultants worden tevens ingezet voor testen en onderhouden van rapportages in Microsoft Reporting Services in het kader van wet- en regelgeving en periodieke releases van Microsoft Navision en het ERP Dynamics Empire.

Functioneel applicatiebeheerders: Stadgenoot te Amsterdam schakelt Prof-IT4all in voor extra capaciteit op de afdeling ICT. We leveren functioneel en technisch applicatiebeheerders voor het nog effectiever beheren en inzetten van ERP Key2wocas en Tobias AX. Onze consultants worden bovendien ingezet in diverse migratieprojecten en het ontwikkelen en onderhouden van complexe rapporten, werkstromen en (document)sjablonen in Correspondentie, ShareWorX en DISKIS. Lees het interview met Stadgenoot.

Werkplekbegeleiding: Rochdale te Amsterdam heeft Prof-IT4all ingezet na de implementatie van Tobias AX. Alweer de elfde klant met Tobias die gebruik maakt van onze dienstverlening. Onze consultants leveren extra capaciteit in het project voor de gebruikers bij werkplekbegeleiding, testen, inrichting en het nog effectiever inzetten van TobiasAX van Aereon en diverse deelapplicaties.

Implementatie en Testbegeleiding:  Recent hebben we de migratie en livegang van de correspondentie bij de Maasdeltagroep te Spijkenisse begeleid. Een hele klus is altijd weer het overzetten, testen en in productie nemen van de brieven in het nieuwe ERP TobiasAX, het onderdeel Correspondentie. We hebben inmiddels diverse TobiasAX klanten zoals Woningstichting Den Helder, Rochdale Amsterdam, en Stadgenoot ons ook ingezet voor Correspondentie en sjabloonbeheer. Wilt u ook flexibel mailings of uw correspondentie optimaliseren vanuit TobiasAX, zet Prof-IT4all in voor uw sjabloonbeheer.

 

Bekijk of download hier onze flyer en schakel Prof-IT4all ook in als branchespecialist Woningcorporaties.

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Functioneel applicatiebeheer SAP

Onze website maakt gebruik van cookies.