Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben we de afgelopen jaren diverse klanten geholpen als Bunzl, Kooijman Vastgoed, Asito, Iton, JV Finance en SAS Nederland. We bedienen kleine en grote ondernemingen met extra kennis en capaciteit in een ICT of migratie project. Wij helpen bedrijven met meer inzicht en advies en grip op complexe data vraagstukken en informatievoorziening. We worden in de zakelijke markt ingeschakeld voor het beheer en het nog effectiever inzetten van applicaties. Tenslotte ondersteunen we deze klanten bij het vergroten van het inzicht in hun bedrijf. We hebben hiervoor een viertal oplossingen in huis die ze zelf altijd en overal kunnen bedienen, zonder zorgen over ICT of beheer. We noemen dit Self Service BI en Analyse.

Projecten en Implementatie: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van SAAS applicaties binnen Azure of MS Office365. Kunnen onze medewerkers beter samenwerken en informatie delen met MS Sharepoint of juist niet. Zetten we het ijzer buiten de deur en gaan we outsourcen. Welke impact heeft data(opslag) in een public of privat cloud voor security en de privacy van onze (klant)gegevens. Wij hebben deze kennis zelf in huis en willen dit graag delen met u.

Bent u op zoek naar een unieke partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis. Zoek dan contact met ons.

Blog

Data, Precies op Tijd: PoT

Data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.