Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt helpen we diverse MKB klanten zoals Mobility Totaal Service, New Capital, Ateko, CorpoMatch, Lageweg&Engel en Glasinloodkado. We bedienen  kleine en grote klanten met de verbetering van de 0n-line dienstverlening en de digitalisering van hun bedrijf. Wij kunnen u tevens verder helpen met het beheer en effectiever inzetten van uw bedrijfsapplicaties tot het vergroten van het inzicht in uw bedrijf met onze rapportage oplossing BInqcs zowel in service als in de cloud.

Wat doen we onder meer binnen de Zakelijke markt:

webshop glasinloodkado

Uw fysieke winkel online: We kwamen in ons netwerk enkele dames tegen die normaal op markten en braderieën staan en door #corona keer op keer niet door gaan. We hebben aangeboden #gratis een #webshop te bouwen zodat ze voor de #feestdagen toch de handgemaakte #glasinlood kado’s kunnen verkopen. Weer eens wat anders dan een kadobon. Bekijk het resultaat. De webshop voor Glasinloodkado.nl

 

 

Auto brancheHelpen MKB aan meer leads en opdrachten: Mobility Totaal Service ontzorgt uw wagenparkbeheer en staat voor kwaliteit, extra service en bereikbaarheid. Daar hoort ook een digitaal kanaal bij. Leonard Visser heeft ons benaderd voor de optimalisering van zijn on-line kanalen. We investeren samen in de verbetering van zijn on-line dienstverlening. Bekijk het resultaat. Mobility Totaal Service te Ridderkerk. 

 

 

Een Chinees-Pekinees RestaurantUw on-line kanalen optimaliseren:  Chinees restaurant New Capital in Antwerpen heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website, en de menu’s voor haar klanten, zodat ze tijdens Corona, klaar zijn voor de verwerking en afhaal van de bestellingen voor de klanten uit de regio. Het resultaat nog beter vindbaar, bereikbaar, en on-line.

 

 

Bent u op zoek naar een lokale ICT partner investeer dan samen met ons in uw on-line dienstverlening en meer inzicht in uw bedrijf. Wij helpen u graag verder.

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.