Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben we de afgelopen jaren diverse klanten geholpen als Mobility Totaal Service, Kooijman Vastgoed, Mainplus BV, ITON en SAS Nederland. We bedienen kleine en grote ondernemingen met extra kennis en capaciteit in een ICT of migratie project. Wij helpen bedrijven met meer inzicht en advies en grip op complexe data vraagstukken en informatievoorziening. We worden in de zakelijke markt ingeschakeld voor het beheer en het nog effectiever inzetten van applicaties. Tenslotte ondersteunen we onze klanten bij het vergroten van het inzicht in het bedrijf. We hebben hiervoor een viertal oplossingen in huis die u zelf altijd en overal kunt bedienen, zonder zorgen over ICT of beheer. We noemen dit Self Service BI en Analyse.

BI Consultancy: Prof-IT4all is ingehuurd door Mainplus BV voor het vergroten van het inzicht in haar data en het bedrijf. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer voor vastgoedeigenaren en -beheerders, woningcorporaties, VVE’s en schadeverzekeraars. Prof-IT4all bouwt een volledige datawarehouse en front-end in de cloud waarbij de organisatie continue inzicht heeft in haar KPI’s en rapportages zowel intern als voor de externe(keten) informatievoorziening en gegevensuitwisseling van MainPlus.

Projecten en Implementatie: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van SAAS applicaties binnen Azure of MS Office365. Kunnen onze medewerkers beter samenwerken en informatie delen in the cloud of met MS Sharepoint of juist niet. Zetten we het ijzer buiten de deur en gaan we outsourcen. Welke impact heeft data(opslag) in een public of privat cloud voor security en de privacy van uw (klant)gegevens in het kader van de aanstaande wet- en regelgeving genaamd AVG. Wij hebben deze kennis zelf in huis en willen dit graag delen met u.

Datamanagement: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De aanstaande AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. Mocht u ondersteuning nodig hebben. We hebben een #AVG Quick Scan opgezet. 

Bent u op zoek naar een unieke partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis. Zoek dan contact met ons.

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.