Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben diverse klanten geholpen als Mobility Totaal Service, Unified, New Capital, Studio Geer, Rijschool Ted en SAS Nederland. We bedienen kleine en grote ondernemingen met kennis en capaciteit in ICT of migratie projecten. Wij geven advies bij complexe data vraagstukken en vergroten het inzicht in het bedrijf met onze rapportage oplossing BInqcs. Tenslotte worden we hier veel ingezet voor de digitale afhandeling van processen.

Wat doen we onder meer voor de Zakelijke markt:

Beheer en ondersteuning: Prof-IT4all is ingehuurd door Mainplus BV voor het vergroten van het inzicht in haar data en het bedrijf. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer. Prof-IT4all bouwt een volledige datawarehouse en front-end in de cloud waarbij de organisatie continue inzicht heeft in haar KPI’s en rapportages.

Digit@l Solutions: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van robotisering en kunnen we onze processen digitaal afhandelen. Denk eens aan de optimalisatie van uw on-line kanalen. Dit is een continue proces. Chinees restaurant New Capital in Antwerpen heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website met een frisse look en feel, en straks de menu’s voor haar klanten, zodat ze straks klaar zijn voor de verwerking en afhaal van bestellingen.

Dashboard as a service: Prof-IT4all zorgt voor serviceprovider Unified dat alle data uit diverse bronnen, zoals Topdesk, VMware, HP 3PAR en DELL/EMC Unity centraal beschikbaar wordt gesteld in onze rapportage oplossing, BInqcs van data naar informatie. Wij zorgen dat complexe data en historie wordt omgezet naar periodieke SLA kwartaalrapportages voor haar klanten. Met BInqcs kan Unified zich nog meer focussen op haar dienstverlening en verbeteren tevens de informatievoorziening naar haar klanten.

Bent u op zoek naar een lokale partner investeer samen met ons in de digitalisering van uw processen. Zoek dan contact met ons, wij helpen u graag verder.

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHR en HHSK meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.