Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt helpen we diverse MKB klanten zoals Mobility Totaal Service, New Capital, , De Videomann, Finestbyines, en SAS Nederland. We bedienen  kleine en grote klanten met de verbetering van 0n-line dienstverlening en de digitalisering van hun bedrijf. Wij kunnen u verder helpen met het beheer en effectiever inzetten van uw kantoorautomatisering en bedrijfsapplicaties en met het vergroten van het inzicht in uw bedrijf.

Wat doen we onder meer binnen de Zakelijke markt:

Bouw en hosting van uw website: Mobility Totaal Service ontzorgt uw wagenparkbeheer en staat voor kwaliteit, extra service en bereikbaarheid. Daar hoort ook een digitaal kanaal bij. Leonard Visser heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website met een frisse look en feel, en bereikbaarheid voor de klanten. We investeren samen in de verbetering van de on-line dienstverlening. Bekijk het resultaat. Mobility Totaal Service te Ridderkerk. 

On-line kanalen optimaliseren: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van robotisering en kunnen we onze processen verder digitaal afhandelen. Denkt u ook aan de optimalisatie van uw on-line kanalen. Chinees restaurant New Capital in Antwerpen heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website, en de menu’s voor haar klanten, zodat ze nu klaar zijn voor de verwerking en afhaal van bestellingen.

Dashboard as a service: Prof-IT4all was ingehuurd door Mainplus voor het vergroten van het inzicht in haar data en het bedrijf. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedbeheer en onderhoud. Prof-IT4all heeft een volledige rapportageoplossing met PowerBI gerealiseerd zodat de organisatie inzicht krijgt via dashboards en rapportages. Bekijk ons rapportageportaal BInqcs.

Bent u op zoek naar een lokale ICT partner investeer dan samen met ons in uw on-line dienstverlening en inzicht in uw bedrijf. Wij helpen u graag verder.

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.