Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben we de afgelopen jaren diverse klanten geholpen als Mobility Totaal Service, Unified, Mainplus, Studio Geer, Rijschool Ted, SAS Nederland. We bedienen kleine en grote ondernemingen met kennis en capaciteit in uw ICT of migratie project. Wij geven advies bij complexe data vraagstukken en verbeteren de informatievoorziening met onze BI oplossing BInqcs. En tenslotte worden we hier veel ingezet voor het effectiever inzetten op de on-line afhandeling van digitale processen en applicaties.

Wat doen we onder meer voor de Zakelijke markt:

Implementatiebegeleiding: Prof-IT4all is ingehuurd door Mainplus BV voor het vergroten van het inzicht in haar data en het bedrijf. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer. Prof-IT4all bouwt een volledige datawarehouse en front-end in de cloud waarbij de organisatie continue inzicht heeft in haar KPI’s en rapportages zowel intern als voor de externe(keten) informatievoorziening en gegevensuitwisseling van MainPlus.

Digit@l Solutions: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van SAAS applicaties binnen MS Office365. Kunnen onze medewerkers beter samenwerken en informatie delen in the cloud of juist niet. Zetten we het ijzer buiten de deur en gaan we outsourcen. Welke impact heeft data(opslag) in een public of privat cloud voor security van uw (klant)gegevens. Denk verder aan hosting, uw website en een medewerkersportaal voor al uw rapporten. Veilig, simpel en geen zorgen over ICT of beheer. Wij regelen het voor u.

Self Service BI: Prof-IT4all zorgt dat data uit diverse bronnen, zoals Topdesk, VMware, HP 3PAR en DELL/EMC Unity centraal beschikbaar wordt gesteld in ons unieke platform, BInqcs van data naar informatie. Wij zorgen dat complexe data en historie wordt omgezet naar periodieke SLA kwartaalrapportages. Inzicht die op elk moment met 1 druk op de knop dynamisch beschikbaar gesteld wordt via ons klantenportaal. Met BInqcs kan Unified zich nog meer focussen op haar dienstverlening en verbeteren tevens de informatievoorziening naar haar klanten.

Bent u op zoek naar een lokale partner voor consultancy en ICT specialisten met branchekennis. Zoek dan contact met ons.

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.