Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben we diverse klanten geholpen zoals Mobility Totaal Service, New Capital, Studio Geer, De Videomann, Rijschool Ted en SAS Nederland. We bedienen hier kleine en grote klanten met de 0n-line dienstverlening en digitalisering van hun bedrijf. En helpen onze klanten met het beheer en effectiever inzetten van applicaties en met het vergroten van het inzicht in uw data en uw bedrijf met ons rapportageportaal BInqcs.

Wat doen we onder meer voor de Zakelijke markt:

Bouw en hosting website: Mobility Totaal Service ontzorgt uw wagenparkbeheer en staat voor kwaliteit, extra service en bereikbaarheid. Daar hoort ook een digitaal kanaal bij. Leonard Visser heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website met een frisse look en feel, en bereikbaarheid voor de klanten. We investeren samen in de verbetering van de on-line dienstverlening. Bekijk het resultaat. Mobility Totaal Service te Ridderkerk. 

On-line kanalen optimaliseren: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van robotisering en kunnen we onze processen verder digitaal afhandelen. Denkt u ook aan de optimalisatie van uw on-line kanalen. Chinees restaurant New Capital in Antwerpen heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website, en de menu’s voor haar klanten, zodat ze nu klaar zijn voor de verwerking en afhaal van bestellingen.

Dashboard as a service: Prof-IT4all was ingehuurd door Mainplus voor het vergroten van het inzicht in haar data en het bedrijf. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedbeheer en onderhoud. Prof-IT4all heeft een volledige datawarehouse op PowerBI en SQL gerealiseerd zodat de organisatie inzicht heeft in haar belangrijkste rapportages.

Bent u op zoek naar een lokale ICT partner investeer dan samen met ons in de digitalisering van uw bedrijf. Wij helpen u graag verder.

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

Stadgenoot reorganisatie huurcontractendossiers

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.