Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Zakelijke Markt (MKB)

In de zakelijke markt hebben we de afgelopen jaren diverse klanten geholpen als Bunzl, Kooijman Vastgoed, Asito, Iton, JV Finance en SAS Nederland. We bedienen kleine en grote ondernemingen met extra kennis en capaciteit in een ICT of migratie project. Wij helpen bedrijven met meer inzicht en advies en grip op complexe data vraagstukken en informatievoorziening. We worden in de zakelijke markt ingeschakeld voor het beheer en het nog effectiever inzetten van applicaties. Tenslotte ondersteunen we onze klanten bij het vergroten van het inzicht in hun bedrijf. We hebben hiervoor een viertal oplossingen in huis die u zelf altijd en overal kunt bedienen, zonder zorgen over ICT of beheer. We noemen dit Self Service BI en Analyse.

BI Consultancy: Prof-IT4all is een samenwerking aangegaan met Mainplus BV. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer voor vastgoedeigenaren en -beheerders, woningcorporaties, VVE’s en schadeverzekeraars. Prof-IT4all bouwt een volledige datawarehouse en front-end in the cloud waarbij de organisatie continue inzicht heeft in haar KPI’s en rapportages zowel intern als voor de externe(keten) informatievoorziening en gegevensuitwisseling van MainPlus.

Projecten en Implementatie: Prof-IT4all is zelf ook continue bezig met deze ICT en organisatie vraagstukken. Kan ons bedrijf profiteren van SAAS applicaties binnen Azure of MS Office365. Kunnen onze medewerkers beter samenwerken en informatie delen in the cloud of met MS Sharepoint of juist niet. Zetten we het ijzer buiten de deur en gaan we outsourcen. Welke impact heeft data(opslag) in een public of privat cloud voor security en de privacy van onze (klant)gegevens in het kader van de aanstaande wet- en regelgeving genaamd AVG. Wij hebben deze kennis zelf in huis en willen dit graag delen met u.

Bent u op zoek naar een unieke partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis. Zoek dan contact met ons.

Blog

Waarom nog pen en papier?

MS Office 365 @apps, tablets en iBabs

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.