Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

In je SAS met BInqcs

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen deze meestal niet met één druk op de knop uit uw systeem. Het effect is dat bestanden zich verspreiden door de gehele organisatie en gebruikers zelf aan de slag gaan met Excel of met een reportgenerator die eigenlijk voor een eindgebruiker te ingewikkeld is. Het resultaat is wildgroei, verschillende interpretaties van de waarheid en de kans op fouten. En veel erger: het rapport voldoet niet aan de verwachting. Dit hebben wij opgelost met BInqcs.

Uw data is net als internet, stroom en water. We gaan steeds meer digitaal en uw organisatie kan niet meer zonder data. De vraag is nu: hoe ontsluit u data en creëert u snel en gemakkelijk meerwaarde met uw data naar uiteindelijk informatie. Dit kan met : onze rapportage oplossing BInqcs “van Data naar Informatie”.

BInqcs van data naar informatie

We hebben data simpel en toegankelijk gemaakt voor iedereen. U kunt uw rapportages dynamisch beschikbaar stellen en aan de hand van dimensies als tijd, geografie, kenmerk en snel andere inzichten krijgen. Wij hebben voor de gebruikers ons rapportageportaal BInqcs gemaakt selfservice, on-line en iedereen het kan bedienen.

Tenslotte kunnen extra bronnen toegevoegd worden, zoals de BAG, het CBS, uw KCC of data uit uw zonnepaneelinstallaties en krijgt u nieuwe inzichten door deze te combineren met uw eigen data.

BInqcs is bron onafhankelijk en uw data blijft veilig en centraal in de cloud. Het voordeel hiervan is dat u altijd, overal via een app of uw mobiel device dezelfde data kunt bedienen. BInqcs is standaard, schaalbaar, en klaar voor de toekomst. Uw data is onze passie!

Meer blog posts

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
PowerBI gratis?
Uw data is uw nieuwe goud
Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.