Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

In je SAS met BInqcs

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen de rapporten nog niet met één druk op de knop uit uw systeem. Het effect is dat bestanden zich verspreiden door de gehele organisatie en gebruikers zelf aan de slag gaan met Excel of met een reportgenerator die voor een eindgebruiker te ingewikkeld is. Het resultaat is wildgroei, verschillende interpretaties van de waarheid en de kans op fouten en niet voldoet aan de verwachting. Dit is geen probleem. We hebben dit opgelost met BInqcs.

BInqcs van data naar informatie

We hebben rapportages simpel en toegankelijk gemaakt voor iedereen. U kunt uw rapportages dynamisch beschikbaar stellen en snel inzichten krijgen in uw bedrijf. Wij hebben daarvoor ons rapportageportaal BInqcs gemaakt a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. BInqcs is bron onafhankelijk en uw data blijft veilig en centraal op één plek.

Het voordeel hiervan is dat u altijd, overal via ieder device dezelfde rapportages en data kunt bedienen. BInqcs geeft inzicht in uw bedrijf, is standaard, schaalbaar, en klaar voor de toekomst. Kom eens kijken en vraag eens een demo aan. Dat kan gewoon on-line.

Meer blog posts

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀
Topdesk effectief inzetten met chatGPT
Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
PowerBI gratis?

Onze website maakt gebruik van cookies.