Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

In je SAS met BInqcs

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB en passend toewijzen zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen deze nog steeds niet met 1 druk op de knop uit uw systeem. Het effect is dat bestanden zich verspreiden door de gehele organisatie en gebruikers zelf aan de slag gaan met Excel of met een reportgenerator die voor een eindgebruiker te ingewikkeld is. Het resultaat is wildgroei en vergroot de kans op fouten en datalekken. En veel erger: het rapport voldoet niet aan de verwachting. Dit hebben wij opgelost met BInqcs.

Uw data wordt een steeds belangrijkere asset. Net als internet, stroom en water kan geen enkele organisatie meer zonder data. De vraag is nu: hoe ontsluit u data en creëert u snel en gemakkelijk meerwaarde hiermee. Dit kan met : BInqcs “van Data naar Informatie”.

BInqcs van data naar informatie

BInqcs is gemaakt voor iedere gebruiker. We hebben data simpel en toegankelijk gemaakt voor iedereen. U kunt met één druk op de knop Uw benchmark huurincasso, Uw Corpodata (Dpi en Dvi), KPI’s of uw openstaande facturen beschikbaar stellen. Ook kunnen extra bronnen toegevoegd worden, zoals de BAG, het CBS, uit uw KCC of zonnepaneelinstallaties. Een groot voordeel is dat uw informatievoorziening intact blijft als u van bron of applicatie wisselt. BInqcs is bron onafhankelijk.

Gebruikers kunnen direct aan de slag en kunnen rapportages dynamisch en interactief delen met collega’s. Met BInqcs blijft uw data veilig en centraal in uw privat cloud. Het voordeel hiervan is dat u altijd en overal via een app of mobiel device actuele en dezelfde data beschikbaar heeft. BInqcs is standaard, compleet, schaalbaar, uniek en klaar voor de toekomst.

Maak direct een afspraak voor een proefvlucht met uw data in the cloud. Uw data is onze passie!

Meer blog posts

Functioneel Beheer en informatievoorziening !
De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner
Waarom nog pen en papier?
Data en uw rapport Precies op Tijd: PoT

Onze website maakt gebruik van cookies.