Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie
Heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of uw ICT project

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig tijdens uw projecten en implementatie? Prof-IT4all kan uw organisatie begeleiden voor, tijdens en na de implementatie van uw migratie en ICT projecten. Mogelijk heeft u te maken met uitval, ziekte of verloop en heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of project.

Onze consultants worden ingezet bij diverse activiteiten en rollen in uw projecten en implementatie. Consultants met kennis en ervaring en een klankbord zijn voor uw organisatie. Consultants die de continuïteit borgen als uw medewerkers deelnemen in een migratieproject en geen tijd hebben voor beheer en ondersteuning van uw huidige applicaties.

Essentiële activiteiten in de voorbereiding, tijdens en na de implementatie zoals releasebegeleiding, het testen van uw functionaliteit en de conversie van uw data naar een nieuw systeem. Naast consultancy kunnen we vanzelfsprekend ook de projectleiding en coördinatie voor uw organisatie regelen. Prof-IT4all zorgt voor ICT specialisten met branchekennis en biedt u continuïteit en zekerheid. We staan graag voor uw klaar.

 

 

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of uw ICT project

of

Projecten en Implementatie - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.