Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie
Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig tijdens uw projecten en implementatie? Prof-IT4all kan uw organisatie begeleiden voor, tijdens en na de implementatie van uw migratie en/of ICT projecten.

Onze consultants worden ingezet bij activiteiten in uw projecten daar waar u juist extra kennis en capaciteit nodig hebt. Consultants met de nodige kennis en ervaring die een klankbord zijn voor uw organisatie. Essentiële activiteiten in de voorbereiding, tijdens en na de implementatie zoals bijvoorbeeld het testen en de conversie van uw data naar uw nieuwe systeem. Naast consultancy kunnen we vanzelfsprekend ook de projectleiding en coördinatie regelen.

Wij kunnen ook de continuïteit van uw applicaties borgen als uw medewerkers deelnemen in een migratie of ICT project en daardoor geen tijd hebben uw huidige systemen te beheren en/of te ondersteunen.

Mogelijk heeft u te maken met uitval, ziekte of verloop en heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of project. Als u tijdelijk een ICT specialist nodig heeft bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Bekijk de bovenstaande diensten die wij bij onze klanten uitvoeren en schakel Prof-IT4all in.

 

 

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

of

Projecten en Implementatie - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.