Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Projecten en Implementatie
Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig tijdens uw projecten en implementatie. Prof-IT4all kan uw organisatie begeleiden voor, tijdens en na de implementatie van uw migratie of ICT projecten.

Onze consultants worden ingezet bij activiteiten in uw projecten waar u juist extra kennis en capaciteit nodig hebt. Consultants met kennis en ervaring en een klankbord zijn voor uw organisatie bij essentiële activiteiten ter voorbereiding, tijdens en na de implementatie zoals testen en conversie van uw systemen.

Wij kunnen ook de continuïteit van uw applicaties borgen als uw eigen medewerkers actief deelnemen in uw migratie of ICT project en geen tijd hebben uw huidige systemen te beheren of te ondersteunen.

Mogelijk heeft u te maken met uitval, ziekte of verloop en heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of project. Als u tijdelijk een ICT specialist nodig heeft bent u ook bij ons aan het goede adres. Fijn te weten dat de continuïteit en zekerheid van ICT applicatie landschap gewaarborgd is.

Bekijk de bovenstaande diensten die wij bij onze klanten uitvoeren en schakel Prof-IT4all in als u extra kennis en capaciteit nodig heeft bij uw projecten en implementatie.

 

 

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

of

Blog

Data, Precies op Tijd: PoT

Data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.