Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie
Heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of uw ICT project

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig tijdens uw projecten en implementatie van ERP of (deel) applicaties? Prof-IT4all kan uw organisatie begeleiden voor, tijdens en na de implementatie van uw migratie en ICT projecten. Mogelijk heeft u te maken met uitval, ziekte of verloop en heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of project.

Heeft u extra capaciteit nodig in uw ICT project?

Onze consultants worden ingezet bij diverse activiteiten en rollen in uw projecten en implementatie. Consultants met kennis en ervaring en een klankbord zijn voor uw organisatie. Consultants die de continuïteit borgen als uw medewerkers deelnemen in een migratieproject en geen tijd hebben voor beheer en ondersteuning van uw huidige applicaties.

Essentiële activiteiten in de voorbereiding, tijdens en na de implementatie zoals releasebegeleiding, het testen van uw functionaliteit en de conversie van uw data, brieven of rapporten naar een nieuw systeem. Naast consultancy kunnen we vanzelfsprekend ook de projectleiding en coördinatie voor uw organisatie regelen. Prof-IT4all zorgt voor ICT specialisten met branchekennis en biedt u continuïteit en zekerheid. We staan graag voor uw klaar.

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of uw ICT project

of

Projecten en Implementatie - Experts

Blog

Topdesk effectief inzetten met chatGPT

We leren ChatGPT Functioneel applicatiebeheer

Bent u klaar om het maximale uit Topdesk te halen? Als experts in het functioneel applicatiebeheer met branchekennis hebben wij uitgebreide kennis en ervaring van diverse servicedesk applicaties opgebouwd. Onze consultants richten zich op het ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.