Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Projecten en Implementatie
Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig tijdens uw projecten en implementatie? Prof-IT4all kan uw organisatie begeleiden voor, tijdens en na de implementatie van uw migratie en/of ICT projecten.

Onze consultants worden ingezet bij activiteiten in uw projecten daar waar u juist extra kennis en capaciteit nodig hebt. Consultants met de nodige kennis en ervaring die een klankbord zijn voor uw organisatie. Dit bij essentiële activiteiten in de voorbereiding, tijdens en na de implementatie zoals bijvoorbeeld testen en de conversie van uw systemen.

Wij kunnen ook de continuïteit van uw applicaties borgen als uw medewerkers deelnemen in een migratie of ICT project en daardoor geen tijd hebben uw huidige systemen te beheren en/of te ondersteunen.

Mogelijk heeft u te maken met uitval, ziekte of verloop en heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of project. Als u tijdelijk een ICT specialist nodig heeft bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Bekijk de bovenstaande diensten die wij bij onze klanten uitvoeren en schakel Prof-IT4all in.

 

 

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra kennis of capaciteit nodig in uw ICT of migratieproject

of

Blog

Waarom nog pen en papier?

MS Office 365 @apps, tablets en iBabs

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.