Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Release ondersteuning

Cegeka-dsa huurt extra capaciteit bij Prof-IT4all

Releasebegeleiding en Implementatiebegeleiding DISKIS

Cegeka-dsa en Prof-IT4all hebben een langdurige samenwerking voortgezet. Cegeka huurt onze consultants in voor integratie, migratie en ondersteuning voor Omega en DISKIS klanten. DISKIS wordt nog bij veel Cegeka-dsa klanten gebruikt. Bij Woningcorporaties al dan niet in combinatie met een ander primair systeem, zoals: SG|tobias AX, Viewpoint, Key2wocas.

Onze consultants zijn vertrouwde gezichten bij Cegeka-dsa klanten. En zijn bekend met de technische kant zoals applicatiebeheer, integratie-, koppelings-, test- en conversie- vraagstukken, in combinatie met de achterkant van diverse ERP en (deel)applicaties in de markt. We zijn bovendien vertrouwd met de functionele kant zoals de inrichting, autorisatie en de ontsluiting in combinatie met werkstromen, brief(sjablonen) of andere DMS activiteiten.

We zijn onder meer ingeschakeld voor migratie en releasebegeleiding bij Stadswonen, Woonstad, Goedwonen, Huis en Erf, Woonfriesland, ZVH, Actium, Domijn, Elan Wonen, Woningstichting De Key, WS Hellendoorn, De Woonplaats, SSHU, De Goede Stede en Rochdale.

We zorgen dan ook voor extra capaciteit en verhogen de klanttevredenheid van de klanten van Cegeka-dsa. Bent u ook op zoek naar consultants met kennis van Diskis, Omega, Empire of uw DMS, zoek dan contact met ons.

Jan de Wolf

Business Consultant

Meer informatie?

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

of

Meer cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.