Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Ilyes

Consultant

Ilyes

Hallo, mijn naam is Ilyes Benabderrahmane en ik ben een consultant bij Prof-IT4all. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het applicatiebeheer op onze servicedesk bij diverse klanten.

Ilyes is direct inzetbaar voor al uw applicatiebeheer en digitale vraagstukken

Ik studeer momenteel ICT & Business aan Fontys en volg de minor data driven business lab. Met ervaring in verschillende programmeertalen zoals Python, (My)SQL en PowerBI, help ik klanten om effectiever gebruik te maken van hun ERP en (deel) applicaties. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen en gamen met vrienden.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij en mijn werkzaamheden, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

Meer mensen

Calvin Qiu

Consultant

Rick van der Ploeg

Consultant

Collega gezocht

Vacature Consultant

Jan de Wolf

Business Consultant

Blog

Topdesk effectief inzetten met chatGPT

We leren ChatGPT Functioneel applicatiebeheer

Bent u klaar om het maximale uit uw servicedesk oplossing Topdesk te halen? Als experts in het functioneel applicatiebeheer met branchekennis hebben wij tevens uitgebreide kennis en ervaring van diverse servicedesk applicaties opgebouwd. Onze consultants ...

Lees meer

Cases

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.