Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Ilyes

Consultant

Ilyes

Hallo, mijn naam is Ilyes Benabderrahmane en ik ben een consultant bij Prof-IT4all. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het applicatiebeheer op onze servicedesk bij diverse klanten.

Ilyes is direct inzetbaar voor al uw applicatiebeheer en digitale vraagstukken

Ik heb de studie HBO ICT & Business aan Fontys afgerond. Tijdens deze studie heb ik de minor data driven business lab gevolgd. Met ervaring in verschillende programmeertalen zoals Python, (My)SQL en PowerBI, help ik klanten om effectiever gebruik te maken van hun ERP en (deel) applicaties. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen en gamen met vrienden.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij en mijn werkzaamheden, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

Meer mensen

Calvin Qiu

Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Jan de Wolf

Business Consultant

Collega gezocht

Vacature Consultant

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.