Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Detachering ICT specialisten

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Prof-IT4all werkt voor NS Reizigers

Nederlandse Spoorwegen (NS) is de grootste personenvervoerder van Nederland. De onderneming bevordert het gebruik van openbaar vervoer en houdt Nederland mobiel. NS heeft als missie om meer reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke stations. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

NS IT heeft als ambitie: IT innoveert NS, betrouwbaar, wendbaar en efficiënt! De basis hiervoor is continu verbeteren en samenwerken. De ontwikkelingen bij (NS) IT gaan snel, en veel van deze veranderingen geven we projectmatig vorm. Bij de NS is een breed programma dat het ‘procesfundament’ legt voor factbased besturing. Dat kan door processen te koppelen aan data. Anders gezegd: meten is weten… Dit zorgt uiteindelijk voor een kanteling in de besturing van NS: van hiërarchische aansturing van het bedrijf naar proces- en ketenbesturing en waardestromen.

Om gericht acties aan te bieden aan reizigers, gebruikt de Nederlandse Spoorwegen allerlei applicaties. Wij ondersteunen samen met NS collega´s het functioneel beheer. Functioneel beheer is onderdeel binnen een groter team met informatieanalisten, ontwikkelaars en SAP consultants.

Om het beheer en ontwikkelen te structureren heeft de afdeling Scrum Agile ingevoerd. Korte sprints met direct bruikbare resultaten. We leveren een bijdrage aan het nog effectiever inzetten van de informatievoorziening voor de klanten van de NS.

Steve De Rosa

Business Consultant

Meer informatie?

Detachering ICT specialisten

Heeft u te maken met ziekte, verloop of tijdelijk extra capaciteit nodig

of

Meer cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.