Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Detachering ICT specialisten

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

Prof-IT4all werkt voor NS Reizigers

Wij leveren al meerdere jaren extra capaciteit bij het functioneel applicatiebeheer voor de NS. Functioneel applicatiebeheer is onderdeel binnen een groter team met informatie analisten, ontwikkelaars, SAS en SAP consultants. Om gericht producten aan te bieden en af te rekenen aan reizigers, gebruikt de Nederlandse Spoorwegen allerlei Legacy, ERP en (deel)applicaties zoals SAP BRIM of Hybris Billing. Om het beheer en ontwikkelen te ondersteunen heeft de afdeling Scrum Agile en DevOps ingevoerd. Onze consultants hebben ervaring met deze werkwijze en methodieken en leveren direct een bijdrage aan het nog effectiever inzetten van de informatievoorziening voor de klanten van de NS.

Nederlandse Spoorwegen (NS) is de grootste personenvervoerder van Nederland. De onderneming bevordert het gebruik van openbaar vervoer en houdt Nederland mobiel. NS heeft als missie om meer reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke stations. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

NS IT heeft als ambitie: IT innoveert NS, betrouwbaar, wendbaar en efficiënt! De basis hiervoor is continu verbeteren en samenwerken. De ontwikkelingen bij (NS) IT gaan snel, en veel van deze veranderingen geven we projectmatig vorm. Bij de NS is een breed programma dat het ‘procesfundament’ legt voor factbased besturing. Dat kan door processen te koppelen aan data. Anders gezegd: meten is weten… Dit zorgt uiteindelijk voor een kanteling in de besturing van NS: van hiërarchische aansturing van het bedrijf naar proces- en ketenbesturing en waardestromen.

Mooi dat we daar een bijdrage aan kunnen leveren als Prof-IT4all.

 

Steve De Rosa

Business Consultant

Meer informatie?

Detachering ICT specialisten

Heeft u te maken met ziekte, verloop of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig

of

Meer cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.