Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Jeroen Kop

Directeur

Jeroen Kop

Ik ben Jeroen Kop en heb 10 jaar gewerkt bij diverse ICT en consultancy organisaties en sinds 2006 verantwoordelijk voor Prof-IT4all. Prof-IT4all bestaat inmiddels 13 jaar en we zijn vertrouwd implementatiepartner voor ruim 60 klanten binnen diverse markten. Ik deel graag onze visie over digitalisering en outsourcing met u.

Digitalisering en outsourcing versterken de vraag naar onze dienstverlening

Mede door de verdere digitalisering van processen en online dienstverlening bij onze klanten zijn we steeds meer betrokken bij de ontsluiting, de kwaliteit en het beheer van data vraagstukken. Thema’s waar we op inzetten zijn Self Service BI, Saas, Cloud en mobiel. We hebben daarom naast onze vertrouwde dienstverlening ons assortiment uitgebreid met oplossingen die u zelf kunt snel kunt inzetten en bedienen als big data, dashboard en datakwaliteit as a service. We gaan mee in de trend van mobiel en outsourcing en bieden dit aan in de ‘Cloud als software as a service’. U ziet dat we blijven investeren in onze dienstverlening, en aansluiting blijven zoeken bij wat onze klanten nodig hebben.

Ik kom zelf uit Rotterdam en woon met mijn gezin in Ridderkerk. Ik ben een actief golfer met handicap 18 en maak in mijn vrije tijd graag een tourrit met mijn Harley Davidson. Wilt u nader kennismaken met Jeroen Kop, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Jan de Wolf

Consultant

Pieter Hielema

Business Consultant

Natasha Cairo

Office Manager

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.