Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Jeroen Kop

Directeur

Jeroen Kop

Ik ben Jeroen Kop en heb 10 jaar gewerkt bij diverse ICT en consultancy organisaties en sinds 2006 verantwoordelijk voor Prof-IT4all. Prof-IT4all bestaat inmiddels 18 jaar en we zijn vertrouwd implementatiepartner voor ruim 85 klanten binnen diverse markten.

Digitalisering en outsourcing versterken de vraag naar onze dienstverlening

Mede door de verdere digitalisering van processen en online dienstverlening bij onze klanten zijn we steeds meer betrokken bij het effectiever inzetten en beheren van ERP- en of (deel)applicaties.  Thema’s waar we op inzetten zijn AI en robotisering, functioneel beheer as a service en klantportalen. We hebben daarom onze vertrouwde dienstverlening uitgebreid om u verder te helpen met digitalisering en self service IT oplossingen om uw werk gemakkelijker te maken zoals ons rapportageportaal BIcentral voor meer inzicht in uw bedrijf en CorpoMatch met ons inhuurportaal voor Woningcorporaties.  U ziet dat we blijven investeren in onze dienstverlening, en aansluiting blijven zoeken bij wat onze klanten nodig hebben.

Ik kom zelf uit Rotterdam en woon met mijn gezin in Ridderkerk. Ik ben een actief golfliefhebber met handicap 20 en maak graag tijd vrij om even te sparren over ICT en uw bedrijfsvoering. Wilt u nader kennismaken met Jeroen Kop, zoek dan contact met mij of met één van mijn collega’s.

Meer mensen

Collega gezocht

Vacature Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Pieter Hielema

Business Consultant

Pim

Pre-sales consultant

Blog

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀

In ons team bij Prof-IT4all waarderen we de veelzijdigheid en de unieke passies van elke medewerker. Daarom willen we vandaag twee van onze medewerkers , Pieter en Ilyes, in de schijnwerpers zetten. Zij blinken niet ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.