Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Jeroen Kop

Directeur

Jeroen Kop

Ik ben Jeroen Kop en heb 10 jaar gewerkt bij diverse ICT en consultancy organisaties en sinds 2006 verantwoordelijk voor Prof-IT4all. Prof-IT4all bestaat inmiddels 15 jaar en we zijn vertrouwd implementatiepartner voor ruim 85 klanten binnen diverse markten.

Digitalisering en outsourcing versterken de vraag naar onze dienstverlening

Mede door de verdere digitalisering van processen en online dienstverlening bij onze klanten zijn we steeds meer betrokken bij het effectiever inzetten en beheren van ERP- en of (deel)applicaties.  Thema’s waar we op inzetten zijn robotisering, functioneel beheer en klantportalen. We hebben daarom onze vertrouwde dienstverlening uitgebreid met digital solutions en onze rapportageportaal BInqcs voor meer inzicht in uw bedrijf en CorpoMatch met ons inhuurportaal voor Woningcorporaties.  U ziet dat we blijven investeren in onze dienstverlening, en aansluiting blijven zoeken bij wat onze klanten nodig hebben.

Ik kom zelf uit Rotterdam en woon met mijn gezin in Ridderkerk. Ik ben een actief golfliefhebber met handicap 20 en maak graag tijd vrij om even te sparren over ICT en uw bedrijfsvoering. Wilt u nader kennismaken met Jeroen Kop, zoek dan contact met mij of met één van mijn collega’s.

Meer mensen

Steven

Consultant

Harijandie

Consultant

Pieter Hielema

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.