Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Jeroen Kop

Directeur

Jeroen Kop

Ik ben Jeroen Kop en heb 10 jaar gewerkt bij diverse ICT en consultancy organisaties en sinds 2006 verantwoordelijk voor Prof-IT4all. Prof-IT4all bestaat inmiddels 13 jaar en we zijn vertrouwd implementatiepartner voor ruim 65 klanten binnen diverse markten.

Digitalisering en outsourcing versterken de vraag naar onze dienstverlening

Mede door de verdere digitalisering van processen en online dienstverlening bij onze klanten zijn we steeds meer betrokken bij de ontsluiting, de kwaliteit en het beheer van data vraagstukken. Thema’s waar we op inzetten zijn self service BI, cloud, functioneel beheer en informatiemanagement. We hebben daarom onze vertrouwde dienstverlening uitgebreid met onze BI oplossing BInqcs voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf. We gaan mee in de trend van outsourcing en bieden dit aan in de ‘Cloud als software as a service’. U ziet dat we blijven investeren in onze¬†dienstverlening, en aansluiting blijven zoeken bij wat onze klanten nodig hebben.

Ik kom zelf uit Rotterdam en woon met mijn gezin in Ridderkerk. Ik ben een actief golfer met handicap 18 en maak in mijn vrije tijd graag een tourrit met mijn Harley Davidson.¬†Wilt u nader kennismaken met Jeroen Kop, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Pieter Hielema

Business Consultant

Natasha Cairo

Office Manager

Jan de Wolf

Consultant

Collega gezocht

Vacature Consultant

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.