Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Sjabloon beheer

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

Effectief inzetten sjablonen ERP TobiasAX

De consultants van Prof-IT4all komen het regelmatig tegen: een klant gebruikt TobiasAX, maar het onderdeel Correspondentie laat qua inrichting en mogelijkheden nog iets te wensen over. Een voorbeeld is het maken van een mailing.

Zo werd onze consultant Willem Koomen door Stadgenoot in Amsterdam gevraagd een voorziening te treffen waardoor een selectie van Eenheden of Contracten, die in TobiasAX niet te maken viel, toch een mailing zou kunnen ontvangen en dat per adres een paar ‘vrije velden’ konden worden gebruikt.

Prof-IT4all heeft een voorziening gemaakt waarbij  Eenheden of Contracten die in een mailing aangeschreven moeten worden in een gekoppeld Attribuut gebrandmerkt worden. Tevens kan er per adres in andere Attributen informatie worden geplaatst die in de brieven kan worden samengevoegd. Een geweldig flexibel onderdeel van TobiasAX hebben we hier dus (her)gebruikt en toegepast voor deze oplossing.

De lijst van Eenheid- of Contractnummers die u wilt brandmerken voor de mailing kan in Excel worden aangeleverd. Zo kunnen verschillende partijen , intern of extern, u de basisinformatie voor uw mailing aanleveren. Na een transformatie die de selectie geschikt maakt om te importeren kan een geautoriseerde medewerker de import in TobiasAX uitvoeren en met de mailing aan de slag en snel klaar.

Nu kan de Correspondentie aangemaakt worden en behandeld worden zoals normaal. Recent hebben we meer TobiasAX klanten zoals Woningstichting Den Helder, Rochdale Amsterdam en de Maasdeltagroep te Spijkenisse ons ook ingezet voor Correspondentie en sjabloonbeheer.

Wilt u ook flexibel mailings of uw correspondentie optimaliseren vanuit TobiasAX, schakel Prof-IT4all in voor uw sjabloonbeheer.

Willem Koomen

Business Consultant

Meer informatie?

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

of

Meer cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.