Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Sjabloon beheer

TobiasAX en Correspondentie

Effectief inzetten ERP TobiasAX

De consultants van Prof-IT4all komen het regelmatig tegen: een klant gebruikt TobiasAX, maar het onderdeel Correspondentie laat qua inrichting en mogelijkheden nog iets te wensen over. Ook het maken van een mailing is in sommige situaties een uitdaging.

Zo werd onze consultant Willem Koomen kort geleden door Stadgenoot in Amsterdam gevraagd een voorziening te treffen waardoor een selectie van Eenheden of Contracten die In TobiasAX niet te maken viel toch een mailing zou kunnen ontvangen. Daarbij werd ook de wens geuit dat in de mailing per adres een paar ‘vrije velden’ konden worden gebruikt.

Een geweldig flexibel onderdeel van TobiasAX is de toepassing van Attributen, vrij indeelbare kenmerken van Eenheden, Contracten, Personen etc. Prof-IT4all heeft in samenspraak met Stadgenoot een concept gedemonstreerd waarbij Eenheden of Contracten die in een mailing aangeschreven moeten worden in een gekoppeld Attribuut gebrandmerkt worden. Tevens kan er per adres in andere Attributen informatie worden geplaatst die in de brieven kan worden samengevoegd.

De lijst van Eenheid- of Contractnummers die u wilt brandmerken voor de mailing kan in Excel worden aangeleverd. Zo kunnen verschillende partijen , intern of extern, u de basisinformatie voor uw mailing aanleveren. Na een transformatie die de selectie geschikt maakt om te importeren in de toepasselijke Attributen kan een geautoriseerde medewerker de import in TobiasAX uitvoeren. Daarna kan de maker van de mailing aan de slag, de selectie is met een eenvoudige filtering snel klaar.

Nu kan de Correspondentie aangemaakt worden en behandeld zoals normaal. Wanneer alles naar wens is uitgevoerd kan de vulling van de Attributen door een ‘schoningsimport’ weer ongedaan worden gemaakt. Recent hebben TobiasAX klanten zoals Woningstichting Den Helder en de Maasdeltagroep te Spijkenisse ons ook ingezet voor Correspondentie en sjabloonbeheer.

Wilt u ook flexibel mailings of uw correspondentie kunnen maken vanuit TobiasAX, zet Prof-IT4all in voor uw sjabloonbeheer.

Willem Koomen

Business Consultant

Meer informatie?

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

of

Meer cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.