Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Calvin Qiu

Consultant

Calvin Qiu

Ik ben een Consultant en Fullstack Developer bij Prof-IT4all. Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten over technische oplossingen en het ontwikkelen van software. Verder wordt ik ingezet bij het testen, beheer en de release ondersteuning van diverse applicaties op onze servicedesk. Ik heb kennis van verschillende technologieën, zoals ReactJS, Laravel, SCSS, PHP, Javascript, C# en SQL. Dankzij deze vaardigheden, kan ik complexe problemen oplossen en efficiënte oplossingen bieden aan klanten.

Calvin Qiu is inzetbaar voor al uw digitale en on-line vraagstukken.

Naast mijn werk, houd ik van fitness, series kijken en gamen. Deze hobby’s geven me de kans om te ontspannen en in vorm te blijven.

Ik ben geboren in Rotterdam en woon nu in Barendrecht. Samengevat, ben ik een gemotiveerde professional met kennis van verschillende technologieën en een interesse in persoonlijke groei en ontspanning.

Wilt u nader kennismaken met Calvin, zoek dan contact met mij of één van mijn collega’s.

 

Meer mensen

Pim

Pre-sales consultant

Xander Spaans

Consultant

Collega gezocht

Vacature Consultant

Jan de Wolf

Business Consultant

Blog

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀

In ons team bij Prof-IT4all waarderen we de veelzijdigheid en de unieke passies van elke medewerker. Daarom willen we vandaag twee van onze medewerkers , Pieter en Ilyes, in de schijnwerpers zetten. Zij blinken niet ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.