Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

(Rijks) Overheid

De (rijks) overheid zoals Ministeries, Gemeenten, Provincies en OV bedrijven zijn bezig met migratie projecten van transactie georiënteerde systemen naar klantgerichte informatiesystemen. Van registratie aan het loket naar informatie en self service on-line dienstverlening voor de burgers. Dit alles heeft gevolgen voor de onderliggende systemen, het functioneel beheer en de informatievoorziening van de overheid. Dit is bekend terrein voor Prof-IT4all.

Wat doen wij onder meer bij (rijks) Overheid:

Detachering ICT specialisten: Prof-IT4all is ingeschakeld door De Nederlandse Spoorwegen. NS Reizigers zet Prof-IT4all in voor extra capaciteit bij het functioneel beheer voor SAP, BI en Datawarehousing voor meer inzicht en verbetering van haar dienstverlening aan haar reizigers. We zijn al meerdere keren ingeschakeld en betrokken bij diverse verbetertrajecten voor de afdeling NS Reizigers. Lees de gehele case van de NS. 

Functioneel beheer BGT: De Drechtsteden gemeenten heeft een opdracht aan Prof-IT4all gegund. We zorgen voor extra capaciteit bij Functioneel beheer en de migratie naar NedBGT. De Drechtsteden is in een transitie van verschillende BGT(Basisregistratie Grootschalige Topografie) applicaties naar één enkele applicatie NedBGT van Nedgraphics.

Projecten: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. We helpen u graag verder.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis. Bekijk enkele van onze referenties.

Schakel Prof-IT4all ook in als ICT en branche specialist Overheid en zoek contact met ons.

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.