Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

(Rijks) Overheid

De overheid zoals Ministeries, Gemeenten, Provincies en OV bedrijven zijn bezig met migratie projecten van transactie georiënteerde systemen naar klantgerichte informatiesystemen. Van registratie aan het loket naar informatie en self service on-line dienstverlening voor de burgers. Dit alles heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, de onderliggende systemen, het functioneel beheer en de informatievoorziening van de overheid. Dit is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze referenties.

Wat doen wij onder meer bij Overheidsinstellingen:

Detachering ICT specialisten: Prof-IT4all is ingeschakeld door De Nederlandse Spoorwegen. NS Reizigers zet Prof-IT4all in voor extra capaciteit bij het functioneel beheer voor SAP, BI en Datawarehousing voor meer inzicht en verbetering van haar dienstverlening aan haar reizigers. We zijn langdurig onderdeel van een Agile/Scrum team en zijn betrokken bij diverse verbetertrajecten voor de afdeling Customer Insights van NS Reizigers. Lees de gehele case van de NS. 

Functioneel beheer BGT: De Drechtsteden heeft een opdracht aan Prof-IT4all gegund. We zorgen voor extra capaciteit bij Functioneel beheer en de migratie naar NedBGT. De Drechtsteden zit in een transitie van verschillende BGT(Basisregistratie Grootschalige Topografie) applicaties naar één enkele applicatie NedBGT van Nedgraphics. Lees meer nieuws over onze opdrachten.

Projecten: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. We helpen u graag verder.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis.

Schakel Prof-IT4all in als ICT en branche specialist Overheid en zoek contact met ons.

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.