Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Overheid

Overheidsinstellingen zoals Ministeries, Gemeenten, Provincies en OV bedrijven zijn bezig met migratie projecten van transactie georiënteerde systemen naar klantgerichte informatiesystemen. Er vind een transitie plaats van registratie aan het loket naar informatie en Self Service on-line dienstverlening voor de burgers. De digitalisering van maatschappij, organisatie en processen stelt eisen aan data, inzicht en verantwoording. Net zoals ieder bedrijf zullen overheidsinstellingen moeten voldoen aan de aanstaande EU privacy wetgeving GDPR. Dit heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, de ondersteunende systemen, het beheer en de informatievoorziening. Dit is bekend terrein voor Prof-IT4all.

Wat doen wij onder meer bij de Overheidsinstellingen:

BI consultancy en beheer DWH: Prof-IT4all is ingeschakeld door De Nederlandse Spoorwegen. NS Reizigers heeft Prof-IT4all extra capaciteit gevraagd bij het functioneel beheer en BI consultancy van het Datawarehouse om dagelijks gerichte acties aan te bieden aan haar reizigers. We zijn 18 maanden onderdeel geweest van een groter team met informatieanalisten, SAS ontwikkelaars en SAP BW consultants. In Agile/Scrum team zijn diverse verbetertrajecten gerealiseerd om nog beter aan te sluiten op de informatiebehoefte van de afdeling Customer Insights van NS Reizigers. Lees de gehele case van de NS. 

Detachering van ICT specialisten: De overheid wordt getypeerd door aanbesteding en verzoeken voor extra capaciteit binnen speciale projecten. We hebben diverse overheidsinstellingen kort en langdurig geholpen tijdens ziekte, verloop of tijdelijk met extra capaciteit binnen haar gebruikers- of ICT beheerorganisatie. In het kader van speciale afspraken met onze klanten mogen wij de referenties niet benoemen.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis.

Schakel Prof-IT4all in als ICT en branche specialist Overheid.

Blog

Waarom nog pen en papier?

MS Office 365 @apps, tablets en iBabs

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.