Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Overheid

Overheidsinstellingen zoals Ministeries, Gemeenten, Provincies en OV bedrijven zijn bezig met migratie projecten van transactie georiënteerde systemen naar klantgerichte informatiesystemen. Er vind een transitie plaats van registratie aan het loket naar informatie en Self Service on-line dienstverlening voor de burgers. Dit stelt eisen aan data, inzicht en verantwoording. Iedere overheidsinstelling zal moeten voldoen aan de aanstaande EU privacy wetgeving GDPR. Dit alles heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, de ondersteunende systemen, het beheer en de informatievoorziening van de overheid. Dit is bekend terrein voor Prof-IT4all.

Wat doen wij onder meer bij de Overheidsinstellingen:

BI consultancy en beheer DWH: Prof-IT4all is ingeschakeld door De Nederlandse Spoorwegen. NS Reizigers heeft Prof-IT4all extra capaciteit gevraagd bij het functioneel beheer en BI consultancy van het Datawarehouse om dagelijks gerichte acties aan te bieden aan haar reizigers. We zijn 18 maanden onderdeel geweest van een groter team met informatieanalisten, SAS ontwikkelaars en SAP BW consultants. In Agile/Scrum team zijn diverse verbetertrajecten gerealiseerd om nog beter aan te sluiten op de informatiebehoefte van de afdeling Customer Insights van NS Reizigers. Lees de gehele case van de NS. 

Detachering van ICT specialisten: De overheid wordt getypeerd door aanbesteding en verzoeken voor extra capaciteit binnen speciale projecten. We hebben diverse overheidsinstellingen kort en langdurig geholpen tijdens ziekte, verloop of tijdelijk met extra capaciteit binnen haar gebruikers- of ICT beheerorganisatie. In het kader van speciale afspraken met onze klanten mogen wij de referenties niet benoemen.

Datamanagement: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De aanstaande AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. Mocht u ondersteuning nodig hebben. We hebben een #AVG Quick Scan opgezet. 

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis.

Schakel Prof-IT4all in als ICT en branche specialist Overheid.

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Onze website maakt gebruik van cookies.