Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Overheid

Overheidsinstellingen zoals Ministeries, Gemeenten, Provincies en OV bedrijven zijn bezig met migratie projecten van transactie georiënteerde systemen naar klantgerichte informatiesystemen. Er vind een transitie plaats van registratie aan het loket naar informatie en Self Service on-line dienstverlening voor de burgers. Dit stelt eisen aan data, inzicht en verantwoording. Dit alles heeft gevolgen voor de administratieve inrichting, de onderliggende systemen, het functioneel beheer en de informatievoorziening van de overheid. Dit is bekend terrein voor Prof-IT4all. Bekijk enkele van onze referenties.

Wat doen wij onder meer bij Overheidsinstellingen:

Detachering ICT specialisten: Prof-IT4all is ingeschakeld door De Nederlandse Spoorwegen. NS Reizigers heeft Prof-IT4all extra capaciteit gevraagd bij het functioneel beheer en BI consultancy van het Datawarehouse om dagelijks gerichte acties aan te bieden aan haar reizigers. We zijn 18 maanden onderdeel geweest van een Agile/Scrum team en hebben we diverse verbetertrajecten gerealiseerd voor de afdeling Customer Insights van NS Reizigers. Lees de gehele case van de NS. 

Functioneel beheer BGT: De Drechtsteden heeft een opdracht aan Prof-IT4all gegund. We zorgen voor extra capaciteit bij Functioneel beheer en de migratie naar NedBGT. De Drechtsteden zit in een transitie van verschillende BGT(Basisregistratie Grootschalige Topografie) applicaties naar één enkele applicatie NedBGT van Nedgraphics. Lees meer nieuws over onze opdrachten.

Projecten: de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG stelt richtlijnen aan de privacy en de organisatie van uw informatie en databeveiliging. De AVG is voor iedere organisatie van toepassing. Lees onze blog over de impact van de AVG voor uw organisatie. Bent u klaar voor de analyse, opschoning en veilige ontsluiting van uw data en documenten over uw klant, relatie of werknemer in uw ERP, DMS of andere (deel) applicaties. Vergeet niet, dit is feitelijk een continue proces. We helpen u graag verder.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor consultancy en detachering van ICT specialisten met branchekennis.

Schakel Prof-IT4all in als ICT en branche specialist Overheid en zoek contact met ons.

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.