Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Projecten en Implementatie

Stadgenoot en partnership Prof-IT4all

Interview met Edward Przewozny

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Prof-IT4all.edward przewozny

Edward, kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben lang (management-)consultant geweest, projectleider en -manager, en nu de laatste 20 jaar ICT-manager. Dat alles in diverse branches, zoals uitzenden, re-integratie, en de groothandel. Sinds 2014 ben ik ICT-manager bij Stadgenoot.

Hoe ben je in contact gekomen met Prof-IT4all?

Bij mijn indiensttreding werkte er al een consultant van Prof-IT4all – Willem Koomen – bij Stadgenoot, in de afgelopen jaren heb ik voor diverse projecten ook andere consultants ingehuurd. Ik trof elke keer professionele, ter zake kundige en ervaren medewerkers, die bekend waren met de branche en nauwelijks ingewerkt hoefden te worden. Ze zijn vaak op korte termijn afroepbaar, dit biedt me veel flexibiliteit en dat is waardevol.

Hoe zie je en omschrijf je je relatie met Prof-IT4all?

Ik heb het meest contact met de directeur, Jeroen Kop. Bijna maandelijks hebben we even contact, af en toe lunchen we samen. Daarbij kan ik praten over alles wat me bezig houdt, en zelfs spiegelen hoe Jeroen zaken ziet. Hij volgt heel goed wat er allemaal in de branche en op de markt gebeurt. Hij heeft een zeer uitgebreid netwerk en introduceert soms mensen aan mij die ik zou kunnen inzetten bij projecten. Ik waardeer het meedenken zonder voortdurend winstoogmerk.

Waar wordt Prof-IT4all ingezet bij Stadgenoot?

We zetten Prof-IT4all in voor projecten en implementaties, beheer en ondersteuning, detachering van technisch applicatiebeheer en functioneel beheer. We hebben meer consultants op dit moment op mijn afdeling bij het Functioneel Beheer voor Dagelijks Onderhoud, Financiën en Technisch Applicatiebeheer van onze ERP en (deel)applicaties als TobiasAX, ShareworX, Correspondentie.

Op welk vlak vind je Prof-IT4all zich onderscheiden van andere leveranciers?

Prof-IT4all is een bescheiden club, ze dringen zich niet op. Ik heb wel meegemaakt dat het inhuren van een projectleider een golf van extra inhuur teweegbracht. Bij Prof-IT4all hou ik het gevoel dat het mijn eigen initiatief is als ik toch eens een extra medewerker wil inhuren. De service is altijd pragmatisch en niet winstgedreven. Het voelt als samenwerken. Ze denken mee, zeggen niet per se ja als ik een oplossing ventileer, maar durven ook de confrontatie aan.

Jeroen Kop

Directeur

Meer informatie?

Projecten en Implementatie

Heeft u extra capaciteit nodig in uw organisatie of uw ICT project

of

Meer cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.