Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Harijandie

Consultant

Harijandie

Hallo, mijn naam is Harijandie Kartodimedjo en ik ben consultant bij Prof-IT4all.

Mijn specialisatie ligt in de het ontwerp en design van websites en webapplicaties en bekend met technologieën zoals PHP, Reactjs, Laravel, SCSS, Javascript, databases en UI/UX. Als front-end consultant ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van digitale vraagstukken van onze klanten met de digitale oplossingen die Prof-IT4all hen biedt.

Daarnaast ben ik ook betrokken bij het functioneel applicatiebeheer en de release ondersteuning van ERP TobiasAX, Key2wocas en (deel) applicaties op onze servicedesk. Ik ondersteun onze klanten met het effectiever inzetten en gebruiken van applicaties.

Harijandie is inzetbaar voor functioneel applicatiebeheer en uw digitale vraagstukken.

Ik woon in Rotterdam en in mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden en game ik graag. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in de nieuwste technologieën in de wereld en hou ik me graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken en hoe we samen kunnen werken aan de realisatie van uw online doelen.

Meer mensen

Jeroen Kop

Directeur

Teun Roos

Consultant

Calvin Qiu

Technisch Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.