Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Harijandie

Consultant

Harijandie

Hallo, mijn naam is Harijandie Kartodimedjo en ik ben consultant bij Prof-IT4all.

Mijn specialisatie ligt in de het ontwerp en design van websites en webapplicaties en bekend met technologieën zoals PHP, Reactjs, Laravel, SCSS, Javascript, databases en UI/UX. Als consultant ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van digitale vraagstukken van onze klanten met de oplossingen die Prof-IT4all hen biedt.

Daarnaast ben ik ook betrokken bij het functioneel applicatiebeheer en de release ondersteuning van ERP TobiasAX, Key2wocas en (deel) applicaties op onze servicedesk. Ik ondersteun onze klanten met het effectiever inzetten en gebruiken van applicaties.

Harijandie is inzetbaar voor functioneel applicatiebeheer en uw digitale vraagstukken.

Ik woon in Rotterdam en in mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden en game ik graag. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in de nieuwste technologieën in de wereld en hou ik me graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

Meer mensen

Ilyes

Consultant

Collega gezocht

Vacature Consultant

Pieter Hielema

Business Consultant

Steven van Dijck

Consultant

Blog

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀

In ons team bij Prof-IT4all waarderen we de veelzijdigheid en de unieke passies van elke medewerker. Daarom willen we vandaag twee van onze medewerkers , Pieter en Ilyes, in de schijnwerpers zetten. Zij blinken niet ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.