Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Harijandie

Consultant

Harijandie

Hallo, mijn naam is Harijandie Kartodimedjo en ik ben consultant bij Prof-IT4all.

Mijn specialisatie ligt in de het ontwerp en design van websites, applicaties en portalen gebruik makend van technologie zoals PHP, Reactjs, Laravel, SCSS, Javascript, databases en UI/UX. Als consultant ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van digitale vraagstukken van onze klanten met de oplossingen die Prof-IT4all kan aanbieden.

Daarnaast zorg ik voor het functioneel applicatiebeheer en de release ondersteuning van ERP TobiasAX, Key2wocas en (deel) applicaties op onze servicedesk. Ik ondersteun onze klanten met het effectiever inzetten en gebruiken van deze en aanstaande applicaties.

Harijandie is inzetbaar voor functioneel applicatiebeheer en uw digitale vraagstukken.

Ik woon in Rotterdam en in mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden en game ik graag. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën in de wereld.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij het effectiever inzetten van uw applicaties en uw digitale vraagstukken.

Meer mensen

Pieter Hielema

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Ilyes

Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.