Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Jan de Wolf

Business Consultant

Jan de Wolf

Hoi, ik ben Jan de Wolf en al 20 jaar consultant en zowel functioneel als technisch betrokken bij migraties en installaties van ERP en of (deel)applicaties zoals Dynamics Empire, Tobias AX en Key2wocas. Ik ben expert in data(base) ontsluiting en -integratie vraagstukken, met name op het Microsoft domein zoals MS SQL, Navision en Axapta applicatie landschap. Daarom word ik veelvuldig ingezet bij conversies, migraties, releasebegeleiding, BI consultancy en sjabloonbeheer met bijvoorbeeld Correspondentie, Wordlink en MS Office.

Ik ben inzetbaar als consultant voor uw Data, DMS of Sjabloon vraagstukken

Onze klanten schakelen mij vaak in op het vakgebied van Document Management en het begeleiden van de organisatie bij de vraagstukken AVG, scannen, archiveren, koppelen en ontsluiten van documenten met DMS zoals DISKIS, Dynamics Empire DMS en Shareworx. Ik help verder onze klanten met rapportages en dashboards met diverse rapportagetools zoals MSPowerBI en SAS Viya. Ik ben recent gecertificeerd SAS Viya fast track en admin. Ik komt uit Hattem en in mijn vrije tijd golf, kook en vis ik graag.

Wilt u nader kennismaken met Jan de Wolf, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Calvin Qiu

Developer

Steve De Rosa

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Harijandie

Developer

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHR en HHSK meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.