Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Pim

Pre-sales consultant

Pim

Hallo, mijn naam is Pim en ik ben een consultant bij Prof-IT4all. Mijn rol is om onze klanten te ondersteunen bij hun digitale vraagstukken en hen te adviseren over hoe zij hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken.

Met mijn opleiding HBO BIM en minor in Sales ben ik in staat om een brede kijk te hebben op de digitale wereld en u te adviseren over de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Mijn ervaring en kennis van verschillende technologieën zoals Reactjs, Laravel, SCSS, PHP, DevOps, Javascript en Mendix, zorgen ervoor dat ik u altijd van de juiste oplossing kan voorzien.

In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor pre-sales gesprekken en projecten, en zorg ik dat de klanten van Prof-IT4all effectief gebruik kunnen maken van de technologie.

Pim is uw aanspreekpunt voor al uw on-line en digitale vraagstukken.

Ik ben geboren in Rotterdam en woon nu in Ridderkerk. In mijn vrije tijd game ik graag, ga ik uit eten of naar de bioscoop met mijn vrienden.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij en mijn werkzaamheden, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

 

Meer mensen

Jan de Wolf

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Willem Koomen

Business Consultant

Harijandie

Consultant

Blog

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀

In ons team bij Prof-IT4all waarderen we de veelzijdigheid en de unieke passies van elke medewerker. Daarom willen we vandaag twee van onze medewerkers , Pieter en Ilyes, in de schijnwerpers zetten. Zij blinken niet ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.