Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Christina Fuhring

Consultant

Christina Fuhring

Hallo, ik ben Christina Fuhring en 15 jaar applicatie consultant binnen de Semi-Overheid. Ik heb veel kennis en ervaring met de processen, het gebruik en de toepasbaarheid van applicaties. Ik ben iemand die zich in de praktijk heeft ontwikkeld en ben zoals men dat altijd mooi zegt mens- en taakgericht, en werk graag samen in een team om de klus te klaren. Ik word veelal ingezet als functioneel applicatiebeheerder en consultant implementatiebegeleiding. Ik ben erg trots op het feit dat ik recent geslaagd ben als Scrum Master en nog trotser dat ik dit jaar mijn HBO functioneel beheer heb afgerond. Dit om ervoor te zorgen dat ik onze klanten nog beter van dienst kan zijn op mijn vakgebied.

Christina Fuhring Functioneel applicatiebeheerder Wonen en specialist Tobias AX

Ik maak graag werkinstructies, handleidingen en zorg tijdens een migratie voor test- en werkplekbegeleiding zodat uw medewerkers nog effectiever gebruik kunnen maken van uw ERP of (deel)applicaties zoals Key2wocas en TobiasAX. Aangezien veel processen ook een input en output zijde kennen, zoals bijvoorbeeld uw correspondentie naar klanten, heb ik me ook verder gespecialiseerd in sjabloonbeheer en de ontsluiting in uw ERP of DMS zoals Corsa, Diskis en E-content.

Ik kom uit Barendrecht. In mijn vrije tijd fiets en loop ik graag hard. Ook heb ik een passie voor Scandinavië en ben ik zowat ieder weekend met mijn gezin te vinden in Zeeland.

Wilt u nader kennismaken met Christina Fuhring, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Nanno Scheringa

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Jan de Wolf

Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.