Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Christina Fuhring

Consultant

Christina Fuhring

Hallo, ik ben Christina Fuhring en 15 jaar applicatie consultant binnen de Semi-Overheid. Ik heb veel kennis en ervaring met de processen, het gebruik en de toepasbaarheid van applicaties. Ik ben iemand die zich in de praktijk heeft ontwikkeld en ben zoals men dat altijd mooi zegt mens- en taakgericht, en werk graag samen in een team om de klus te klaren. Ik word veelal ingezet als functioneel applicatiebeheerder en consultant implementatiebegeleiding. Ik ben erg trots op het feit dat ik recent geslaagd ben als Scrum Master en nog trotser dat ik dit jaar mijn HBO functioneel beheer heb afgerond. Dit om ervoor te zorgen dat ik onze klanten nog beter van dienst kan zijn op mijn vakgebied.

Christina Fuhring Functioneel applicatiebeheerder Wonen en specialist Tobias AX

Ik maak graag werkinstructies, handleidingen en zorg tijdens een migratie voor test- en werkplekbegeleiding zodat uw medewerkers nog effectiever gebruik kunnen maken van uw ERP of (deel)applicaties zoals Key2wocas en TobiasAX. Aangezien veel processen ook een input en output zijde kennen, zoals bijvoorbeeld uw correspondentie naar klanten, heb ik me ook verder gespecialiseerd in sjabloonbeheer en de ontsluiting in uw ERP of DMS zoals Corsa, Diskis en E-content.

Ik kom uit Barendrecht. In mijn vrije tijd fiets en loop ik graag hard. Ook heb ik een passie voor Scandinavië en ben ik zowat ieder weekend met mijn gezin te vinden in Zeeland.

Wilt u nader kennismaken met Christina Fuhring, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Blog

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot vertelt over zijn relatie met Prof-IT4all

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf? Antwoord: Ik ben ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.