Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Christina Fuhring

Business Consultant

Christina Fuhring

Christina Fuhring is 15 jaar applicatie consultant binnen de Semi-Overheid. Ze heeft kennis en ervaring met de processen en het gebruik en de toepasbaarheid van applicaties. Christina heeft zich in de praktijk ontwikkeld, is mens- en taakgericht en werkt graag samen in een team om de klus te klaren. Ze wordt ingezet als functioneel applicatiebeheerder en consultant implementatiebegeleiding. Christina is recent geslaagd als Scrum Master en heeft recent HBO functioneel beheer afgerond om onze klanten nog beter van dienst te zijn op haar vakgebied.

Christina Fuhring Functioneel applicatiebeheerder Huur, Wonen en specialist Tobias AX

Christina maakt graag werkinstructies, handleidingen en zorgt tijdens een migratie voor test- en werkplekbegeleiding zodat uw medewerkers nog effectiever gebruik kunnen maken van uw ERP of (deel)applicaties zoals Key2wocas en TobiasAX. Aangezien veel processen ook een input en output zijde kennen zoals bijvoorbeeld uw correspondentie naar klanten, heeft ze zich verder gespecialiseerd in sjabloonbeheer en de ontsluiting in uw ERP of DMS zoals Corsa, Diskis en E-content.

Christina komt uit Barendrecht. In haar vrije tijd fietst en loopt ze graag hard. Ze heeft een passie voor Scandinavië en is ieder weekend met haar gezin te vinden in Zeeland. Wilt u nader kennismaken met Christina Fuhring, zoek dan contact met haar.

Blog

Data, Precies op Tijd: PoT

Data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.