Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Christina Fuhring

Consultant

Christina Fuhring

Hallo, ik ben Christina Fuhring en 15 jaar applicatie consultant binnen de Semi-Overheid. Ik heb veel kennis en ervaring met de processen, het gebruik en de toepasbaarheid van applicaties. Ik ben iemand die zich in de praktijk heeft ontwikkeld en ben zoals men dat altijd mooi zegt mens- en taakgericht, en werk graag samen in een team om de klus te klaren. Ik word veelal ingezet als functioneel applicatiebeheerder en consultant implementatiebegeleiding. Ik ben erg trots op het feit dat ik recent geslaagd ben als Scrum Master en nog trotser dat ik dit jaar mijn HBO functioneel beheer heb afgerond. Dit om ervoor te zorgen dat ik onze klanten nog beter van dienst kan zijn op mijn vakgebied.

Christina Fuhring Functioneel applicatiebeheerder Wonen en specialist Tobias AX

Ik maak graag werkinstructies, handleidingen en zorg tijdens een migratie voor test- en werkplekbegeleiding zodat uw medewerkers nog effectiever gebruik kunnen maken van uw ERP of (deel)applicaties zoals Key2wocas en TobiasAX. Aangezien veel processen ook een input en output zijde kennen, zoals bijvoorbeeld uw correspondentie naar klanten, heb ik me ook verder gespecialiseerd in sjabloonbeheer en de ontsluiting in uw ERP of DMS zoals Corsa, Diskis en E-content.

Ik kom uit Barendrecht. In mijn vrije tijd fiets en loop ik graag hard. Ook heb ik een passie voor Scandinavië en ben ik zowat ieder weekend met mijn gezin te vinden in Zeeland.

Wilt u nader kennismaken met Christina Fuhring, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Jeroen Kop

Directeur

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Natasha Cairo

Office Manager

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers conform de AVG

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.