Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Functioneel aplicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

Functioneel aplicatiebeheer

Wij kunnen uw organisatie helpen met de inzet en implementatie van functioneel applicatiebeheer. Dit kan op basis van (tijdelijke) inhuur van een technisch of functioneel applicatiebeheerder. Onze consultants zijn direct inzetbaar met kennis en ervaring op dit vakgebied, uw applicaties en uw branche.

Zoekt u een functioneel applicatiebeheerder ?

De functioneel applicatiebeheerder is een belangrijke spin in het web voor de informatievoorziening en de beschikbaarheid van de juiste informatie voor uw gebruikers. Ook wel aangeduid met de term informatiemanagement. De functioneel applicatiebeheerder staat dan ook aan de kant van de gebruikersorganisatie.

De technische applicatiebeheerder gaat over de beschikbaarheid van applicaties en gegevensverzamelingen voor uw organisatie en niet over de inhoud. De technische applicatiebeheerder wordt meestal ingevuld vanuit de ICT beheerorganisatie.

Uw organisatie kiest de applicatiebeheerder die nodig is.

Mogelijk heeft u ondersteuning nodig bij de inrichting van functioneel beheer in uw organisatie of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig in uw project. Onze consultants adviseren u graag en zijn zelf direct inzetbaar als technisch of functioneel (applicatie)beheerder.

 

Meer informatie?

Functioneel aplicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

of

We hebben bij Woonzorg begeleid tijdens de migratie naar ERP Key2wocas van Centric. Tijdens dit project hebben we de applicatiebeheerders vervangen, zodat de huidige medewerkers zich konden door ontwikkelen naar het nieuwe systeem.

Functioneel aplicatiebeheer - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.