Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Functioneel of technisch applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

Functioneel of technisch applicatiebeheer

Wij kunnen uw organisatie helpen met de inzet, opzet en implementatie van functioneel en technisch applicatiebeheer. Dit kan op basis van (tijdelijke) inhuur van een technisch of functioneel applicatiebeheerder. Onze consultants hebben kennis van dit vakgebied, uw applicaties en uw branche.

Zoekt u een functioneel applicatiebeheerder of een technisch applicatiebeheerder?

De functioneel applicatiebeheerder is een belangrijke spin in het web voor de informatievoorziening en de beschikbaarheid van de juiste informatie voor uw gebruikers. Ook wel aangeduid met de term informatiemanagement. De functioneel applicatiebeheerder staat dan ook aan de kant van de gebruikersorganisatie.

De technische applicatiebeheerder gaat over de beschikbaarheid van applicaties en gegevensverzamelingen voor uw organisatie en niet over de inhoud. De technische applicatiebeheerder wordt meestal ingevuld vanuit de ICT beheerorganisatie.

Uw organisatie kiest die applicatiebeheerder die nodig is.

Onze consultants adviseren u graag op basis van uw behoefte en zijn zelf direct inzetbaar als technisch of functioneel (applicatie)beheerder. Onze consultants kunnen zich op basis van hun jarenlange ervaring binnen uw branche makkelijk in de verschillende rollen verplaatsen, afhankelijk van wat door uw organisatie gevraagd wordt.

 

Meer informatie?

Functioneel of technisch applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

of

We hebben bij Woonzorg begeleid tijdens de migratie naar ERP Key2wocas van Centric. Tijdens dit project hebben we de applicatiebeheerders vervangen, zodat de huidige medewerkers zich konden door ontwikkelen naar het nieuwe systeem.

Functioneel of technisch applicatiebeheer - Experts

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.