Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Functioneel applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

Functioneel applicatiebeheer

Wij kunnen uw organisatie helpen met extra capaciteit voor uw functioneel applicatiebeheer. Dit kan incidenteel of periodiek op basis van (tijdelijke) inhuur van een technisch of functioneel applicatiebeheerder. Onze consultants zijn direct inzetbaar met kennis en ervaring op dit vakgebied, uw applicaties en uw branche.

Zoekt u een functioneel applicatiebeheerder ?

De functioneel applicatiebeheerder is een belangrijke spin in het web voor de informatievoorziening en de beschikbaarheid van de juiste informatie voor uw gebruikers. De functioneel applicatiebeheerder staat aan de kant van uw gebruikersorganisatie.

De technische applicatiebeheerder gaat over de beschikbaarheid van applicaties en gegevensverzamelingen voor uw organisatie en niet over de inhoud. De technische applicatiebeheerder wordt meestal ingevuld vanuit de ICT beheerorganisatie.

Uw organisatie kiest de vorm en applicatiebeheerder die nodig is.

Wij kunnen deze rollen bij u op locatie en on-line via MS Teams of andere kanalen invullen. Gezien de ervaring met on-line ondersteuning in de afgelopen periode hebben we nu ook een flexibele vorm van outsourcing op abonnementsbasis, waarbij wij standby zijn als verlengde van uw helpdesk en alleen live in de lucht komen om zaken op te lossen. U betaald alleen als u ons nodig heeft. Zoek contact met ons over de mogelijkheden. 

 

Meer informatie?

Functioneel applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

of

We hebben bij Woonzorg begeleid tijdens de migratie naar ERP Key2wocas van Centric. Tijdens dit project hebben we de applicatiebeheerders vervangen, zodat de huidige medewerkers zich konden door ontwikkelen naar het nieuwe systeem.

Functioneel applicatiebeheer - Experts

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.