Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

Sjabloon beheer

Prof-IT4all is specialist op het vlak van ontwikkeling en sjabloon beheer. Uw correspondentie zoals contracten, betalingsregelingen, facturen en aanmaningen wordt gegenereerd als (document)sjabloon uit uw ERP- of (deel)applicatie. Uw leverancier levert een standaard set sjablonen, maar voorzien deze (document)sjablonen wel in uw behoefte? Er zijn vaak specifieke sjablonen voor uw organisatie nodig met velden en parameters waar ook nog een speciale query of bewerking voor nodig is, die niet standaard vanuit uw ERP worden meegeleverd. Deze specifieke (brief)sjablonen vereisen namelijk inzicht in uw datamodel en de speciale functies die nodig zijn om deze sjablonen op het juiste moment en in de juiste vorm aan te bieden aan uw eindgebruikers en direct kunnen gaan gebruiken binnen uw organisatie. Dit is een dynamisch proces aangezien uw applicaties en datamodel periodiek vernieuwd wordt. We verzorgen daarom ook testbegeleiding en release ondersteuning .

Onze consultants zijn specialist op dit vakgebied en combineren hun branchekennis en praktijkervaring, met kennis van de diverse ERP en output applicaties zoals Wordlink, Spooler, Key2brief, SmartDocuments en MS Office. Ook kunt u ons inzetten bij de koppeling en ontsluiting van uw documenten en (brief)sjablonen in uw zaaksysteem of DMS. We zijn bekend met applicaties als Empire DMS, INproces, DISKIS, Corsa, ShareworX, E-content of Klantvenster.

Prof-IT4all helpt u met het onderhoud en sjabloon beheer en de kwaliteit van uw dienstverlening.

Meer informatie?

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

of

Sjabloon beheer - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.