Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

Sjabloon beheer

Prof-IT4all is specialist sjabloon beheer. Uw correspondentie zoals contracten, betalingsregelingen, facturen en aanmaningen komen als (document)sjabloon uit uw ERP- of (deel)applicatie. Uw leverancier levert meestal een standaard set sjablonen. Er zijn altijd specifieke sjablonen voor uw organisatie nodig met velden en parameters waar nog een speciale bewerking voor nodig is. Deze (brief)sjablonen vereisen inzicht in uw datamodel en de speciale functies die nodig zijn om deze sjablonen in de juiste vorm aan te bieden aan uw eindgebruikers. Dit is een dynamisch proces aangezien uw applicaties en datamodel ook periodiek vernieuwd worden met nieuwe releases van uw leverancier en brieven niet meer werken. We hebben die kennis en ervaring in huis en we verzorgen daarom ook release ondersteuning.

Effectiever inzetten en beheren van uw briefsjablonen

Onze consultants zijn specialist op dit vakgebied en combineren praktijkervaring, met kennis van de diverse ERP en output applicaties zoals Wordlink, Spooler, Key2brief, SmartDocuments en MS Office365. Ook kunt u ons inzetten bij de koppeling en ontsluiting van uw documenten en (brief)sjablonen in uw zaaksysteem of DMS. We zijn bekend met applicaties als Empire DMS, DISKIS, Corsa, ShareworX, E-content en DMS online. Lees diverse cases bij onze klanten over DMS en briefsjablonen.

Prof-IT4all helpt u met uw met uw sjabloon beheer en de kwaliteit van uw dienstverlening. Zoek contact met ons en we staan voor u klaar.

Meer informatie?

Sjabloon beheer

Effectiever gebruiken en inzetten van uw document(sjablonen)

of

Sjabloon beheer - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.