Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@lisering

Rapportageportaal nodig

U krijgt meer inzicht in uw bedrijf

Rapportageportaal nodig

Met ons rapportageportaal BIcentral komen al uw rapporten uit diverse bronnen zoals PowerBI, ArcGis, Google, het CBS of het Kadaster centraal op één plek beschikbaar. U kunt het portaal zelf indelen op basis van uw proces of afdeling. Abonneer uzelf vervolgens op voor u relevante rapporten, bronnen of dashboards. Het rapportageportaal BIcentral is bron onafhankelijk, standaard, en gebruikersvriendelijk. Maak favorieten aan of uw persoonlijke lijst per proces, uw rol of afdeling zoals u dit gewend bent in Netflix. Iedereen kan BIcentral bedienen en gebruikt dezelfde informatie, zonder dat uw rapport of data verplaatst wordt.

Rapportageportaal BIcentral, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

Het rapportageportaal heeft een eigen tutorial en u kunt er direct mee aan de slag. Het portaal werkt single sign on met uw vertrouwde Microsoft365 omgeving. U hoeft maar één keer in te loggen. Gestructureerd, veilig, en centraal met uw eigen selfservice rapportageportaal. Neem het rapportageportaal overal mee naar toe en krijg meer inzicht in uw bedrijf.

Focus u niet op de tool, maar investeer in centrale rapportage oplossing, zonder beperkingen in data of gebruikers, maar met de power van BI. Niet gratis wel effectiever en goedkoper. BIcentral, één rapportageportaal, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening.

Bekijk de live demo account of zoek contact met ons. U kunt direct starten. Het is morgen al live in uw organisatie.

Meer informatie?

Rapportageportaal nodig

U krijgt meer inzicht in uw bedrijf

of

Inzicht in uw VMP proces

Video

Rapportageportaal nodig - Experts

Blog

In je SAS met BIcentral

Van data naar informatie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen de rapporten nog niet met één ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.