Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

rapportageportaal nodig

U krijgt meer inzicht in uw bedrijf

rapportageportaal nodig

Met het rapportageportaal BInqcs komen al uw rapporten uit diverse bronnen zoals PowerBI, Qlikview, Cognos, ArcGis, uw ERP, het CBS of het Kadaster centraal op één plek beschikbaar. Het rapportageportaal Binqcs is bron onafhankelijk, standaard, en gebruikersvriendelijk.

Rapportageportaal BInqcs, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

U kunt het portaal zelf indelen op basis van uw proces of afdeling. Abonneer uzelf op relevante rapporten of dashboard. Maak favorieten aan of uw persoonlijke lijst per proces, uw rol of afdeling zoals u dit gewend bent in Netflix. Iedereen kan het bedienen en gebruikt dezelfde informatie, zonder dat uw rapport of data verplaatst wordt.

Het portaal heeft een eigen tutorial en u kunt er direct mee aan de slag. Het werkt tevens single sign on met uw vertrouwde Microsoft365 omgeving. U hoeft maar één keer in te loggen. Gestructureerd, veilig, en centraal als selfservice rapportageportaal

Neem het rapportageportaal BInqcs overal mee naar toe en krijg meer inzicht in uw bedrijf. Een rapportageportaal, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. Bekijk de onderstaande introductievideo of vraag een demo account aan.

Meer informatie?

rapportageportaal nodig

U krijgt meer inzicht in uw bedrijf

of

Video

rapportageportaal nodig - Experts

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.