Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Projecten en Implementatie

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

Release ondersteuning

Onze mensen zijn zeer ervaren en kunnen uw organisatie ondersteunen en adviseren bij de uitrol van een nieuwe release. Denkt u alleen al aan de training en ondersteuning van uw gebruikers, functionaliteit accepteren en testen, (rol)autorisatie aanpassen of beheren en de (her)inrichting van uw system, wij kunnen het allemaal voor onze rekening nemen of u ondersteunen en begeleiden. Het komt voor dat een release, servicepack of patch wordt uitgebracht voor zowel uw applicatie, de ontwikkelomgeving als uw database. Vanzelfsprekend helpen wij u met de beschikbaarheid van uw gegevens, tuning en performance van uw database en het onderhoud van de koppeling met applicaties van derden.

Onze consultants zijn natuurlijk niet bekend met al uw applicaties, echter op basis van kennis en ervaring zijn we zeer snel ingewerkt en inzetbaar binnen uw organisatie. We worden bijvoorbeeld actief ingezet bij onze klanten voor het beheer van Microsoft SQL, Axapta en Navision ERP en (deel)applicaties.
Geen zorgen bij een nieuwe release, schakel Prof-IT4all in voor uw release ondersteuning.

 

Meer informatie?

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

of

Release ondersteuning - Experts

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.