Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

Release ondersteuning

Schakel Prof-IT4all in voor release ondersteuning. Onze consultants ondersteunen uw organisatie bij de periodieke uitrol van een nieuwe release. Denkt u aan de implementatie begeleiding van extra functies,  gebruikerstesten, of de nieuwe inrichting van uw schermen en ondersteuning aan uw gebruikers. Wij kunnen u helpen bij een nieuwe release, servicepack of patch van uw ERP of (deel)applicatie, de ontwikkelomgeving of uw database. Vanzelfsprekend helpen wij u met tuning en performance van uw database en de koppelingen met applicaties van derden.

Release ondersteuning zonder zorgen

Onze consultants zijn bekend met uw processen, applicaties, en direct inzetbaar binnen uw organisatie. We worden actief ingezet bij onze klanten voor het beheer van briefsjablonen, rapportages en implementatiebegeleiding van diverse ERP en (deel)applicaties gebaseerd op MS Axapta, MS Navision en MS SQL. Een vertrouwd partner voor uw release ondersteuning.

 

Meer informatie?

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

of

Release ondersteuning - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.