Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

Release ondersteuning

Schakel Prof-IT4all in voor release ondersteuning. Onze mensen zijn zeer ervaren en kunnen uw organisatie ondersteunen en adviseren bij de impact analyse en uitrol van een nieuwe release. Denkt u aan de implementatie begeleiding,  sjablonen en rapporten testen en beheren, (rol)autorisatie of de (her)inrichting van uw system realiseren. Wij kunnen het allemaal voor onze rekening nemen zowel bij een release, servicepack of patch van uw applicatie, de ontwikkelomgeving of uw database. Vanzelfsprekend helpen wij u met de beschikbaarheid van uw gegevens, tuning en performance van uw database en het onderhoud van de koppeling met applicaties van derden.

Release ondersteuning zonder zorgen

Onze consultants zijn bekend met uw processen, applicaties en op basis van kennis en ervaring snel ingewerkt en inzetbaar binnen uw organisatie. We worden actief ingezet bij onze klanten voor het beheer van sjablonen, rapportages en implementatiebegeleiding van MS Axapta en MS Navision ERP en (deel)applicaties. Releaseondersteuning zonder zorgen bij Prof-IT4all.

 

Meer informatie?

Release ondersteuning

Geen zorgen bij een nieuwe release of functionaliteit

of

Release ondersteuning - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.